A Chatreey megoldása egy komplett kis PC Ryzen 3400G procival, akár játékra is! Nézd meg!

Mikor megláttam ezt a gépet a kínálatban, azonnal biztos voltam benne, hogy meg kell mutatnom nektek. A mostani home office lázban sajnálatos módon kicsit elszálltak mind az asztali PC-k, mind a notebookok árai, de azért mostanság is lehet találni jó vételeket. Akinek nincs szüksége hatalmas 3D-s teljesítményre (ergo diszkrét videokártyára), annak bőven megfelelő lehet egy mini PC is, pláne olyan tartalommal, mint amit a Chatreey pakolt össze az S1-A320-ban.

Az AMD a Ryzen processzorokkal nem csak feljött az Intel mellé, hanem a most megjelenő 5000-res szériával fordított is, ettől függetlenül a 3000-res sorozat is olyan erőt tud felvonultatni, ami minden igényt képes kielégíteni. A 3400G a gyártó erősebbik APU-ja, ami azt jelenti, hogy a processzormagok mellett integrált Radeon videochip is van benne, így külön videokártya beépítésére nincs szükség. A kis Radeon ráadásul meglepően erős is a maga 704 árnyalóegységével. A processzor részleg 4 natív maggal gazdálkodik, emellé az SMT-vel további 4 szál társul, így összesen 8 szálon történik az adatfeldolgozás, mindezt összesen 65 wattból, de 45 wattos max limit is beállítható.

Az APU erejéről első kézből tudok nyilatkozni, ugyanis jómagam 2400G-vel rendelkezem, ami a 3400G elődje. Az irodai és multimédiás feladatokat mindenféle izzadtság nélkül oldja meg, Photoshopban, videókódolásban is bátran lehet számítani az erejére, az integrált Radeonnal pedig FULL HD felbontásban gond nélkül lehet játszani pl. a FIFA 20-szal, közepes részletességi szinten. Szóval tényleg egy erős darab…

A Chatreey kulcsrakész mini PC-t kínál az S1-A320-szal, ami azt jelenti, hogy minden benne van, ami az üzemképességhez szükséges (kivéve monitor, egér, billentyűzet). A 3400G APU mellé 8 GB DDR4 memóriát pakoltak (ez akár 32 GB-ig bővíthető), a legolcsóbb kiépítés pedig 128 GB-os, villámgyors M.2 csatolófelületű SSD-t tartalmaz. Az operációs rendszernek (Windows 10-et előtelepítve tartalmaz a háttértár) és a programoknak ez bőségesen elegendő, de aki kevésnek érzi, választhat 256 és 512 GB-os SSD-vel szerelt példányt is. Sőt, adattárolásra akár 2,5”-os SSD vagy notebook HDD is beleépíthető a konfigba az M.2 SSD-n felül.

Adatkapcsolatok terén nem lesz hiányérzetünk, ugyanis a vezetékes LAN támogatása mellett természetesen van beépített WiFi is, ráadásul AC szabványú, ami már igen komoly sebességre képes, de plusz pirospontot érdemel a Bluetooth megléte! A kimenetkínálat is bőséges, USB 2.0 portból 4 darabot, USB 3.0 porból szintén 4 darabot helyeztek el rajta, de nem maradt le a hagyományos 3,5 mm-es jack ki- és bemenet, illetve a VGA kimenet és a HDMI sem, a tápcsatlakozóval egyetemben.

A legjobb az egészben, hogy a Chatreey mini PC tényleg elképesztően kicsi és könnyű, a doboz mindössze 19 x 18 x 4 cm-es, a tömeg pedig 1 kg alatti. Mint az már elhangzott, bátran ajánlható home office-ra, irodai feladatokhoz, házimozi PC-nek, de akár hobbi képszerkesztéshez, videóvágáshoz is, sőt, játszani is lehet rajta az adott címtől függően a megfelelő részletességi szintet kiválasztva.

A Chatreey S1-A320 alapára a Banggoodon 399,99 dollár, de egy olyan kupon van a birtokunkban, amivel ezen még több, mint 30.000 forintot faraghattok! Figyelem, a kuponkód csak 20 darabra szól, szóval aki sokat vár, az vélhetően lemarad! A megrendeléskor használjátok a BGS1A32 kuponkódot, így a Chatreey S1-320 mini PC ára máris 289,99 dollárra módosul, amire még egy kevesebb, mint 3000 forintos szállítási költség jön rá (EU priority line), a végösszeg így ~ 91,890 forint.

A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

Chatreey S1-A320 mini PC Ryzen 3400G

Kuponkód: BGS1A32facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: