A munkahelyünkön szinte biztosan, de otthon is a legtöbbünknek az asztalon pihen a monitorja, ami nem a legjobb dolog – sőt.

Otthon én a falra szereltem a monitort, hogy mindig szem előtt legyen, de a munkahelyen nagyon nem esik kézre szemre a kijelző, ami nemcsak idegesítő, de egészségtelen is. Nap végére fáj a nyakam, a vállam, de a testtartásom sem az igazi nap közben. Erre már régóta van megoldás, de valamiért kevesen használják, pedig egy kis befektetéssel élvezetesebb is lehetne (na jó…vicceltem) a munka. Ez pedig nem más, mint a monitorállvány, ami hasznos kis találmány. Ezek legtöbbje fából- vagy műanyagból készül, „tudásuk” pedig kimerül abban, hogy a kijelzőt ráhelyezve magasabb pozícióba kerül.

Jó, tulajdonképpen ennek a cuccnak is ez a fő funkciója, de miért ne tudjon többet egy sima fadarabnál? Nos, ez már anyagában is eltér a legtöbb társától, mivel alumínium-ötvözetből készült – a lábak szerintem műanyagból – és színe matt fekete-szürke. A mérete 55 x 20 x 9 centiméter, a tömege sajnos ismeretlen.

Ez csak illusztráció… szerintem senki ne próbálja ki

Első blikkre ennyi is lehetne, azonban a jobb oldalán négy USB csatlakozó kapott helyet (3.0-ás), amivel tölthetjük eszközeinket, vagy számítógéppel összekötve a külső perifériákat csatlakoztathatjuk hozzá. Ennek megfelelően a láb belső oldalának egyik szélén egy USB 3.0-ás bemenet rejtőzik, míg átellenben – szintén USB 3.0-ás port segítségével – a működéshez szükséges áramot biztosíthatjuk az állványnak. Ezek mellé a jobb oldalra, de már az állvány lapjára egy töltőpad is került, amelynek hála az arra alkalmas készülékeket vezeték nélkül is tölthetjük. Emellett persze megmarad az örök előnye, hogy ennek az állványnak a segítségével plusz helyet nyerhetünk, és rendezettebb is lehet a környezetünk.

Megvallom, szeretem – mint mindenki – ha szép, és igényes dolgok vesznek körül. És ez a képek alapján ez a cucc annak tűnik, szívesen látnám a munkahelyemen. A plusz 4 USB port pedig hab a tortán, főleg ha laptopja van az embernek – mint nekem is. Ha megtetszett, és szeretnél lecsapni rá, most akciósan veheted meg a Banggood weboldalán. Nem egy filléres dolog, de az akciós, 99,99 $-os (~ 30 550 Ft) ár nem olyan vészes, a szállítási költség pedig mindössze 1,63 $ (~ 500 Ft) EU Priority Line-nal. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Multifunkciós monitorállvány USB hub-bal

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: