A Xiaomi rajongók a 1MORE szó hallatán felcsillan a szemük, aki nem ismeri őket, most hallhat felőlük 1-2 jó dolgot.

A márka iránti rajongásom elején vettem egy fülest a gyártótól – az még vezetékes volt. Az ára nem volt vészes, 10 000 Ft alatt szereztem be, a hangzása viszont eszméletlen (jó) volt. Azóta nagyon drágán mérték azt a fülest, ha éppen lehetett kapni, valamint megjelentek a Bluetooth-os egységek, amik a vezeték-nélküliséggel elcsábítottak. A márka iránti hűség megmaradt, és ez az ár, amin ezt a terméket adják, elgondolkoztat a vásárláson.

Na de elég a nosztalgiából, a gyártóról annyit érdemes tudni, hogy jó minőségű fülhallgatókat gyárt, az árak viszont nem szálltak el náluk. A Xiaomival partnerségben lévő cég ezért használja a márkajelzésüket, természetesen független cégként.

Az Omthing elég jól sikerült darabnak tűnik, nemcsak a formáját tekintve. A mérete 25,4 * 36,5 * 70 milliméter, a tömege pedig 4 gramm. A formája nekem nagyon bejön, a fülbe illeszkedő kis kapszulának van egy kis szára, ebbe kapott helyet a mikrofon. A kialakítása a fülesnek ferdeszögű lett, ennek hála kényelmes a használata, és biztonságosan illeszkedik a hallójáratba – ami edzés közben nagyon jól jön. A töltőtok szintén fekete, ennek tömege 43 gramm, és egy 550 mAh-ás akkut is rejt – ezt USB Type-C kábellel lehet tölteni.

A kinézet – ami szintén fontos – után jöjjenek a technikai paraméterek, amik szintén fontos tényezők egy hangkeltő eszköznél. A füles összesen négy mikrofonnal rendelkezik, ezek az ENC (Environmental Noise Cancellation) technológiának hála kristálytiszta hívásokat tesznek lehetővé. A driver 7 milliméteres, így a mély hangokat is képes szépen megszólaltatni. Más eszközökkel Bluetooth 5.0-ás kapcsolattal kommunikál, így – ennek is hála – az üzemidő a töltőtok használatával akár 20 óra is lehet. A vezérlés a megszokott módon, a fülhallgató megérintésével történik, így tudjuk fogadni/befejezni a hívást, vagy elindítani/megállítani a zenelejátszást.

Ez a füles nem csak jól néz ki, de a gyártót ismerve a minőség is rendben lesz. Ez a két tulajdonság általában a vártnál magasabb árcédulát szokott jelenteni, de nem ebben az esetben. A Tomtop-on most igen jó kedvezmény van rá, így 29,99 $ (~ 9 330 Ft) ellenében juthatunk hozzá, míg a szállítása ingyenes. Érdemes rá lecsapni, mivel csak korlátozott mennyiségben kapjuk meg ennyiért! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi 1MORE Omthing TWS fülhallgató

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: