Nem túlzás azt állítani, hogy a 2020-as év trendje a maszk lett – aminek azért nem igazán örülünk…

Az utcán járva-kelve a legtöbb emberen a sima, orvosi maszkot látom kicsiny városomban. Ez az egyik legkönnyebben – és legolcsóbban – beszerezhető darab, azonban (elvileg) egy használatot bírnak, utána ki kellene dobni. A másik népszerű darab a textilből készült, akár egyedi mintás maszkok, ezek egy fokkal jobbak az orvosinál, elvégre moshatók. A legjobb megoldás, és a legnagyobb biztonságot – természetesen egyik sem 100%-os – a szűrővel ellátott darabok nyújtják, ebből a PM 2.5-ös szűrővel ellátottat érdemes választani. Ezek jellemzően nem a divatos kinézetükről híresek, azonban most jöjjön az ellenpélda!

Az egyedileg testre szabható maszk ideális az extravagáns megjelenést kedvelőknek. Eredetileg nem utcai viseletre találták ki, hanem bulikra, partykra, de aki merész, és szereti a feltűnő dolgokat, simán bevállalhatja utcára is. Szerintem jó pár embertársának okozna vele néhány vidám percet.

A maszk 225 x 100 x 5 milliméteres, a tömege ismeretlen, bár nem hinném, hogy nagyon súlyos egyéniség lenne. A színe fekete, anyaga pamut és viszkózszál. Azért, hogy ne csak jól nézzen ki, hanem értelme is legyen, a belső oldalán található egy kis zseb, amelybe szűrőbetétet tehetünk a megfelelő védelem elérése érdekében. A maszk külső részére kerültek az RGB LED-ek, ezekkel jócskán megtűzdelték a maszkot, de pontos számukat nem tudtam kideríteni. Egy apró, 700 mAh-ás akkumulátor látja el a rendszert energiával, ennek hála 5 órán át lehetünk a fény az éjszakában. A teljes lemerülést egy micro USB kábellel előzhetjük meg, amelynek hála 3 óra alatt tudjuk ismét használható állapotba hozni a készüléket.

Az egyediséget a gyárilag 20 képel és a 22 animációval oldhatjuk meg, de ha ezek közül egyik sem nyeri el tetszésünket, akkor mi magunk is testre szabhatjuk a telefonra/tabletre letölthető alkalmazás segítségével. És ha ez még mindig nem elég, ott a „Rythm mode”, ami a külső hangokat érzékelve equalizerként is tud animációt megjeleníteni.

Műszaki adatok:

  • Megnevezés: LED maszk
  • Anyaga: viszkózszál + pamut
  • Színe: fekete
  • LED típusa: 0603
  • Bemeneti feszültség: 5 V/1 A
  • Töltési idő: 3 óra
  • Működési idő: 5 óra
  • Akkumulátor: 3,7 V, 700 mAh Li-po akkumulátor (tartozék)
  • Termék mérete: 225 x 10 x 5 milliméter
  • Csomag mérete: 11 x 9 x 3,5 centiméter
  • Csomag tömege: 126 gramm

Ha szeretnél venni egy ilyen –tényleg extravagáns – LED-es maszkot, ezt most könnyen megteheted. A Tomtop webáruházban most akciós, 20,99 $ (~ Ft) ellenében beszerezhető, a szállítása ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

LED maszk

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: