Jöjjön megint egy roller, amely még üléssel is fel van szerelve a kényelmünk érdekében.

Eme suhanó szerkezet fel van szerelve mindennel, ami nemcsak a kényelmünket, de a biztonságunkat – és másokét – is szolgálja. Ami nem is árt, mivel eszméletlen sebeségre képes, mármint a kategóriát nézve, ezért aki megveszi, legyen észnél minden pillanatban, nehogy baj történjen.

A szerkezet maga 115 x 56 x 120 centiméteres, összecsukva ez 116 x 21,5 x 35 centiméterre csökken, míg a tömege 23,2 kilogramm. Az alváz 12 centiméter magasan helyezkedik el a földtől, míg a színe fekete, kis pirossal megbolondítva.

A roller terhelhetősége 150 kilogramm, 10”-os kerekeken suhan a gép, míg a biztonságos megállásért tárcsafék felel elöl és hátul egyaránt. Ami nem is árt, mivel háromféle üzemmód közül választhatunk. Eco módban 15 km/h a maximális sebessége, normál mód esetén már 30 km/h a legnagyobb tempó, míg sport módban ez az érték 45 km/h-ra ugrik, ami azért veszélyes is tud lenni. Ezt a sebességet az 500 W-os, szénkefe nélküli motor biztosítja, amellyel akár 15o-os emelkedőt is képes megmászni. A hatótáv is igen jónak tűnik a maga 45 kilométerével – ezzel jó pár alkalommal el tudunk ugrani munkába és haza, de még egy kis shopping is belefér. Ebben a 11 Ah-ás akkumulátor lesz a segítségünkre, amely 48 V-os feszültséggel bír. Az energiát visszapumpálni 6 órába telik a hozzá kapott 54 V-os töltővel.

A kényelemről – mint már említettem – a leszerelhető ülés gondoskodik, valamint az első kerekek is kaptak rugós csillapítást, így egy kisebb döccenőnél azért nem szaltózunk le róla. Természetesen az ülés és a kormány magassága állítható, hogy kényelmes legyen a vezetés és az utazás is. A kényelmet, vagy inkább a használhatóságot elősegítendő egy kis LCD kijelző is helyet kapott a kormányon, ezen tudjuk nyomon követni a sebességet, illetve az energiaszintet. A kijelző melletti gombok segítségével tudunk a háromféle mód közül választani, vagy egyáltalán elindítani a gépet.

A biztonságunkat pedig védi az önindító – hogy ne tudják elkötni a kis rollerünket, valamint az első lámpa, hogy sötétedés után is lássunk, és lássanak. Emellett a hátsó sárhányón is helyet kapott egy kis lámpa, ami inkább a helyzetünket jelzi, nem hinném, hogy túl nagy fényerővel bírna. Extra (passzív) védelemnek pedig a taposólemez hátsó részénél és az oldalrész végénél piros fényvisszaverő prizma is található.

ÁltalánosMárka: KUGOO

Típus: Elektromos roller

Modell: KIRIN M4

Szín: Fekete

LeírásVálasztható üzemmód: 3 (eco, normál, sport)

Maximális sebesség: 45 km/ h

Maximális hatótávolság: 45km

Maximális emelkedési képesség: 15 °

Motor típusa: DC kefe nélküli motor

Névleges teljesítmény: 500 W

Akkumulátor típusa: 18 650 lítium akkumulátor

Akkumulátor kapacitása: 11 Ah

Névleges feszültség : 48 V

Töltési idő: 6 óra

Töltési teljesítmény: 54 V

Fékek típusa: előúl – hátul tárcsafék

Védelmi szint: IPX4

Abroncs mérete: 10 hüvelykes

Alváz szélessége: 21 cm

Alvázat magassága: 12 cm

Métere:

– üzemkész állapotban: 115 x 56 x 120 centiméter

– összecsukott állapotban: 116 x 21,5 x 35 centiméter

Tömeg és méretTermék mérete: 115 x 56 x 120 centiméter

Termék tömege: 23,2 kilogramm

Csomag mérete: 120 x 30 x 37 cm

Csomag tömege: 26,8 kilogramm

Csomag tartalma
1 x elektromos robogó
1 x töltő
1 x szerszámkészlet
1 x ülés
1 x felhasználói kézikönyv

Meg kell hagyni, a hatótávja és a végsebessége eléggé meggyőző a Kirin M4-nek. Persze érdemes ezekkel csínján bánni, 45 km/h-val robogni városban, főleg, ha nincs rajtunk védőfelszerelés – eléggé bátor (felelőtlen?) dolog. Egy feltöltéssel én egy hétig tudnék ingázni a lakás és a munkahely között, ami elég jó dolog. Ha szeretnéd megvenni ezt a rollert, használd a GKB267S kupont a Geekbuying oldalon, ezzel 605,99 $-ért (~196 960 Ft) lehet a tiéd. A szállítás európai raktárból történik, és ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

KUGOO KIRIN M4 elektromos roller

Kuponkód: GKB267S

facebook button final

További igazlmas Geekbuying 11.11 ajánlatokat találsz itt, a képre kattintva:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: