A Xiaomi olyankor is segít nekünk, ha nem elég a lakásba vagy az irodába a meglévő fűtési rendszer.

Erre a problémára a legjobb megoldást az elektromos fűtőtestek nyújtják, hiszen kis helyen elférnek, mobilisek, és ha nincs rá szükség, kis méretük miatt könnyen elsuvaszthatók. Összeszedtük nektek a legjobb ajánlatokat a Geekbuyingról, hogy ne kelljen órákat keresgélni egy-egy termék után, és az árakat is lefaragtuk nektek. Az pedig már az én örömöm, hogy ezek mindegyike a Xiaomitól érkezik.

Xiaomi MIJIA Smart Electric Heater Thermostat Version

A kérdéses szerkezet 780 x 526 milliméteres – furcsa mód a mélységét nem közölték – a tömege pedig 5,7 kilogramm. Színe fehér, anyaga ABS, és a megszokott, minimalista kinézettel bír, ahogy megszokhattuk.

A legfontosabb tulajdonságai között említhető a 2 200 W-os teljesítmény, amellyel gyorsan tudunk meleget varázsolni a helyiségben. A fűtőelem alumíniumból készült, 74 lamella melegíti fel az alulról beáramló levegőt, ez összesen 4 800 cm2-nyi felületet jelent. A teljesítménye természetesen szabályozható, 900 – 1 300 – 2 200 W között, és a hőfokszabályozó sem hiányozhat róla. IPX4-es védelemmel látták el ezt a hősugárzót, így akár a fürdőszobában is használható – azért a zuhany alá ne vigyük magunkkal. A biztonságos használatot a túlmelegedés-elleni védelem és az esés érzékelő tovább növeli, ezeknek hála nem gyújtjuk magunkra a házat. A legjobb, hogy egy 3200 mAh-ás akkumulátorral is felszerelték, így egy kis áramszünet meg sem kottyan neki, bár napokig nem fog elmenni erről, azt garantálom. Az akciós ára 132,99 $ lenne, de a MJIAHEATER kuponnal már csak 125,99 $-t (~39 060 Ft) kell fizetni érte. A szállítás lengyel raktárból történik, és ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 Xiaomi MIJIA Smart Electric Heater Thermostat Version

Kuponkód: MJIAHEATER

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


SmartMi Electric Air Heater with Wireless Remote Control

Az előző terméktől eltérően ennek kialakítása függőleges – oszlop ventillátor-szerű. Mérete 605 x 160 x 105 milliméter, a talp átmérője 230 milliméter. Színe és a borítás anyaga a megszokott, fehér (szürke lyukacsos előlappal) ABS takarja a belsejét, a tömege pedig 5300 gramm.

Kért fokozatban állítható a teljesítménye, amelyek 1 200 és 2 000 W. Minden, a működéséhez szükséges gomb – és az állapot visszajelző LED – a tetején kapott helyet. De a modern kor embere már nem megy oda nyomkodni a fűtőtestet, kapunk hozzá egy távirányítót is. Persze ez még mindig nem a jéghegy csúcsa – Mijia termék lévén – a telefonunkról is parancsolhatunk neki, vagy az okosotthonba integrálva hangutasításokkal is vezérelhetjük. IP védelem itt nem jár, de a túlmelegedés-elenni védelem és a borulás-érzékelés itt is adott. Ennél a terméknél használd a SMARTMIHT kupont, és máris 128,99 $ (~ 40 000 Ft) ellenében vásárolhatod meg. Európai ráktárból a szállítása ingyenes, ráadásul a DPD hozza, ami a gyorsaságáról is híres. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

SmartMi Electric Air Heater with Wireless Remote Control

Kuponkód: SMARTMIHT

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


SmartMi 1S Electric Heater with Touch Screen Control

Maradunk a gyártónál, de nem álló, hanem egy lapradiátor következik a sorban. Mint a többi termék esetén, ennek is minimalista a kialakítása, a meleg levegő itt a tetején lévő réseken át távozik.

A mérete 684 x 203 x 459 milliméter, míg a tömege 5,8 kilogramm. Színe fehér, az oldallapján töri meg az egyhangúságát egy digitális kijelző. Ezen követhetjük nyomon a hőmérséklet alakulását, illetve egy minimális kontrollálást is enged. A vezérlése egyszerűbb és kényelmesebb, ha a Mijia Appot használjuk, elvégre okos, ráadásul a hangvezérlés is támogatott, sajnos csak XiaoAI hangszóróval. Teljesítménye 2 200 W, a működéshez pedig nem használ ventillátort, ezáltal csendesen teszi a dolgát. Az alumínium-lamellák összesen 4 600 cm2 felületen melegítik fel a levegőt, és a biztonságra sem lehet panasz. Adott az IPX4-es védelem, valamint az elvárható túlmelegedés-elenni védelem és a borulás-érzékelés is. Az ára a SMARTMI1S kuponnal mindössze 133,29 $ (~ 41 320 Ft), az európai raktárból – DPD futárral – pedig ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

SmartMi 1S Electric Heater with Touch Screen Control

Kuponkód: SMARTMI1S

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: