Ma is jó kis kuponos termékeket mutatok meg nektek,  mindkettő európai raktárból érkezik – azaz nagyon gyorsan.

Kezdjük a Tronsmart PB20 power bankkal, ami bármikor jól jöhet, főleg aki aktív(abb) életet él, és gyakran túrázik. A mérete 137 x 68,5 x 26 milliméter, míg a tömege 342 gramm, színe fekete. Letisztult formával bír, bár egy power banktól nem is várunk sokat.

Összesen három portot találunk az eszközön, ebből az egyik az akkumulátor töltésére szolgál, ez egy micro USB. Maximum 5 V/2A-rel tudjuk feltölteni a 20 000 mAh-ás beépített telepet, amely rendelkezik túltöltés- és kisülés elleni védelemmel is. Kimenet tekintetében két portot kapunk, az egyik egy USB Type-C csatlakozó, a másik egy USB-A típusú, mindkettő maximum 5 V/3 A-rel képes energiát átadni. Ezeken felül egy digitális LED kijelző kapott még helyet az oldalán, itt tudjuk ellenőrizni, mennyi szufla maradt még az egységben.

Akcióban sem rossz az ára, de a T6MAX01 kupon felhasználásával 21,59 $ (~6 750 Ft) ellenében juthatunk hozzá, a szállítása európai raktárból történik. Ezért 1,49 $-t (~465 Ft) kell kicsengetni, cserébe a GLS hozza az ajtónkig. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Tronsmart PB20 power bank

Kuponkód: T6MAX01

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Folytassuk a sort a Tronsmart Force SoundPulse Bluetooth hangszóróval! Ennek mérete 204 x 64 x 80 milliméter, míg a tömege 780 gramm. Színe fekete, alakja a legtöbb ilyen eszközhöz hasonló, azaz lekerekített hasáb. A külső héj ABS műanyagból készült, ez rejti a technikát, és a tetején találjuk a vezérléshez szükséges gombokat. A hangszóró jól bírja a gyűrődést, PIX7-es védelemmel van ellátva, de az ütéséseket nem bírja, csak a vizet, de azt nagyon.

A külső borítás alatt lapul a hangkeltésért felelős két hangszóró, egyenként 20 W-os teljesítménnyel. A hangszórók darabonként 53 milliméter átmérővel rendelkeznek, amelyek frekvenciatartománya 80 Hz – 18 KHz között mozog. A beépített, 3300 mAh-ás akkumulátorral – közepes hangerőn – akár 15 órán át képes a hangokat megszólaltatni. Az eszközhöz, amiről a zenét szeretnénk lejátszani képes Bluetooth 5.0-val, de jack kábellel is csatlakozni. Amennyiben ez nem lenne elegendő, úgy akár NFC-vel is képes kommunikálni a hangszóró. A valódi sztereó hangzás eléréséhez pedig akár két Tronsmart Force SoundPulse-t is hozzáköthetünk a külső eszközhöz, még jobb hanghatást elérve. Szerencsére erre a BT hangszóróra is tudunk egy jó ajánlatot. A GKBTS03 kuponnal az ára mindössze 43,99 $ (~13 770 Ft). A szállítás német raktárból történik, ráadásul ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Tronsmart Force SoundPulse Bluetooth hangszóró

Kuponkód: GKBTS03

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: