Az utolsó szolgáltató is beállt a sorba, március 16-tól náluk is kaphatsz extra mobilnetet.


Magyarország harmadik legnagyobb szolgáltatója is kihirdette – egyelőre csak címszavakban – hogy előfizetői a kialakult helyzetre való tekintettel bónuszra számíthatnak. Azaz hétfőtől az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu) adatforgalma nem terheli a keretünket. Mindezt a tanév végéig érhetjük el ilyen formában, ezzel a tanárok és diákok munkáját szeretnék támogatni. Ezeken kívül elérhető lesz a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

Minden, otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfél számára elérhetőek lesznek a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornák április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.

Ezeken felül március 17-től összesen 15GB extra mobilinternetet biztosítanak feltöltőkártyás és havidíjas lakossági, valamint kisvállalati ügyfeleik számára. Ezt számlázási ciklusonként 5-5GB-ot jelent, és aktiválni a My Vodafone applikáción keresztül lehet.

Így bezárult a kör, az utolsó nagyobb szolgáltató is kedvezményeket biztosít ügyfelei részére. További részleteket később ígért a vállalat, érdemes rápillantani a honlapjukra vagy Facebook oldalukra.  Korábban megírtuk, hogy a Telekom és a Telenor is ingyen adatkeretet- és egyéb szolgáltatásokat ad ingyen – vagy kedvezőbb díj ellenében – a koronavírus miatt kialakult helyzet okán. Egy nagyobb mobilszolgáltató hiányzik a listáról, a Digi. Viszont náluk a mobilnet korlátlan – így nem lenne értelme +x GB-ot adni, ők valószínűleg kimaradnak ebből az akcióból.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: