Bármennyire is (nem) szeretnénk, rohamosan közeleg az év vége, és az ajándékok beszerzését időben érdemes megkezdeni.

Az első részben pár hasznos játékot és kelléket gyűjtöttem össze, kifejezetten gyerekeknek. Több okból tettem ezt, egyrészt azért, mert néhanapján játékboltba betérve kisebb agyvérzést kapok az árak láttán. Másrészt pedig azért, mert ma már lassan mobillal a kezében jön világra minden újszülött, és egy képernyőt nyomkodni nem olyan jó móka. És nekik nehéz olyan ajándékot választani, ami nem végzi 1-2 nap/hét után a sarokban, ráadásul még fejleszteni is lehet a képességeket vele.

Xiaomi MITU elektromos fogkefe gyerekeknek

Elsőnek nem is játék jön, hanem a higiénia egyik alapvető kelléke, a fogkefe. Ezt nem ecsetelném, miért jöhet jól.

Az egész fogkefe mindössze 16,9x 49 x 26,4 milliméteres, a tömege 101 gramm, és IPX7-es védelemmel van ellátva. Ezzel az eszközzel a gyerkőcök sem érzik majd kényszernek a fogmosást, amit csak azért kell megcsinálni, mert apa-anya-nagyi azt mondta. A szerkezet okos, így a telefonról is vezérelhető, illetve az applikáció animációkkal segíti a kicsiket, hogyan is kell helyesen fogat mosni. Ezek mellett, ha használják, zenél is, így ösztönözve őket arra, hogy ne hagyják abba idő előtt a fogak tisztítását. Természetesen a sörték puhák, hogy ne bántsa az ínyüket és a fogukat, de a fogkefe akkor is jelez, ha túl erősen nyomnák. Ugyan ez nem egy kimondott karácsonyi ajándék, de nagyon hasznos a szájhigiénia miatt. Az ára a BGSD58965 kuponnal 36,9 $-ra (~ 11 800 Ft) csökkenthető, a szállítási költsége pedig 1,76 $ (~565 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi MITU elektromos fogkefe

Kuponkód: BGSD58965

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi Mijia rajztábla

Kész, a termék neve mindent elárul. Ki ne szeretne rajzolni – mármint a kicsik közül? Ez azért jó, mert nem kell papírt használni, ezáltal óvjuk is a környezetet, illetve, ha elront valamit, könnyen ki tudja javítani az alkotását.

Kétféle képátlóval lehet megvenni, a kisebbik 10”-es, ez 173x 244x 7 milliméteres, míg a nagyobb verzió 13,5”-es, ennek mérete 225 x 318 x 7 milliméter. Az energiaellátását egy gombelemmel lehet megoldani, a kis energiaigény miatt pedig ezt hosszú ideig nem kell cserélni. Használatához a mellé kapott toll szükséges, és egy kis kapcsoló is található rajta, hogy a fontos alkotások, feljegyzések ne tűnjenek el véletlenül.

Természetesen nem csak gyerekek használhatják, számos területen jól jöhet. Lehet használni üzenőfalnak, de megbeszélések alatt jegyzetelni is. Egyszerű, és nagyszerű. Épp emiatt az ára sem vészes, a 10”-os 15,99 $-ba (~5 125 Ft) kerül, a szállítása 1,36 $ (~435 Ft). A 13,5”-es 25,49 $ (~8 170 Ft), ennek a szállítási díja további 0,81 $ (~260 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mijia rajztábla


Xiaomi Magic Cube

Egy mondatban annyit, hogy ez a Rubik kocka Xiaomi megfelelője, megspékelve egy csipet technológiával – hogy még jobban akarjuk.

Rubik Ernő találmánya a mai napig hatalmas sikernek örvend, ebből merített ihletet a kínai vállalat. A kocka 57 x 57 x 57 milliméteres, tömege 100 gramm. A lényeg ugyanaz, mint az eredeti játéknál, ki kell rakni a színeket. Azonban itt a kocka képes Bluetooth-tal összekapcsolódni a mobileszközzel, és rögzít minden elforgatást. Mivel mindenki ismeri az eredeti játékot nem is mondanék többet róla. Maximum még annyit, hogy – ez már nem a gyerekeknek hasznos annyira – a kocka segítségével az otthoni intelligens eszközöket is vezérelhetjük. A szállítása ennek a „játéknak” cseh raktárból történik és ingyen. Maga a kocka a 935d63 kuponnal 20,99 $-ba (~6 730 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Magic Cube

Kuponkód: 935d63

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


XIAOMI MITU 20 db-os mágneses fa építőkockák

Bocs, de megint picit fölé mentem a 10 000 Ft-nak, de ez megint egy készségfejlesztő játék – én még a retro verziójával játszottam (tegnap), és imádtam.

Ez annyival tud többet, mint a mezei társai, hogy mágnes található bennük, így összeilleszthetőek, és úgy is maradnak az építőelemek. Ezáltal nem kell attól tartani, hogy egy rossz mozdulat után darabjaira hullhat az alkotás. Az elemek európai import bükkfából készültek, a festésük pedig környezetbarát – semmilyen veszélyt nem jelentenek a gyerekekre nézve. Ez picit többe kerül, mint 10 000 Ft, pontosan 37,48 $ (~12 000 Ft), míg a szállítás 0,06 $-t (~20 Ft) emészt fel. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

XIAOMI MITU 20 db-os mágneses fa építőkockák


Xiaomi MITU mobildaru

Már most szólok, hogy ez nem tízezer környékén van, de annyira jól néz ki, hogy meg kell mutassam nektek.

Az elv hasonló, mint a Lego termékeinél, magunknak kell az egyes elemeket összeilleszteni egy nagy egésszé – ami most egy mobildaru. A méretéről annyit tudni, hogy a hossza 385, míg a magassága 160 milliméter, és egy létező daru 1/16-od kicsinyítése. A kerekek elfordulnak, míg a daru 360o-ban forog a tengelye körül. A gém kihúzható, a horog pedig kábelen lóg, pont, mint egy valódi szerkezet esetén. Ez főleg fiúknak készült, de biztos, hogy hosszú időre lefoglalják magukat vele, ha hamarabb megkaparintják, mint apa. Mint mondtam, ez már nem olyan olcsó, de egy Lego-tól még szerencsére messze van az ára. A daruért 50,14 $-t (~16 075 Ft) kérnek, ha a BGAFF10OFF kupont használjuk, a szállítás további 4,61 $-ba (~1 480 Ft) kerül. Mindenképpen EU Priority Line-t kell választani, ha nem akarunk ÁFA-t fizetni utána – ami több lenne, mint ez a szállítási mód. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi MITU mobildaru

Kuponkód: BGAFF10OFF

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: