Idén utoljára élvezhetjük VÁM- és ÁFA-mentesen a kínai áruházak akciódömpingjét, amire a Geekbuying is nagy erőkkel készül!

Megszokhattjuk már, hogy a szinglik éjszakáján (november 11-én) és az azt megelőző két hétben a kínai áruházak hatalmas akciózásba kezdenek. Idén sincs ez másként, de a jövőre életbe lépő új Úniós szabályozás miatt most élvezhetjük és használhatjuk ki ennek előnyeit utoljára! Ha tehát eddig tartalékoltunk, nagyon nincs mire várni, be kell gyújtani a puskaport, figyelni az akciókat, és beszerezni, amit terveztünk.

A Banggood, a Gearbest és a Tomtop mellett természetesen a Geekbuying is megpörgeti ilyenkor az akciókereket, ahonnan szép dolgokat lehet leakasztani, a webáruház akcióit itt találod:

SHOPPING FESTIVAL 11.11 – Főoldal

SHOPPING GUIDE 11.11 – a promóció/játék menete, programfüzet

Mit kell tenned?

Első lépés: Gyűjtsd a kuponokat!
Ellenőrizd naponta a “Get Coupons” szekciót
Lépbe be a  “Lucky Draw”-ba és nyerj $100 dollárnyi kupont és ajándékot
A teljes oldalra érvényes kuponok és a kategóriakuponok egyaránt november 4-én érkeznek

Második lépés: Játsz és nyerj kimagasló árakat!
Top Prize of 11.1 —- Jimmy JV85 Pro(stareyes)

Top Prize of 11.2 —- KUGOO S1 Pro(stareyes)
Top Prize of 11.3 —- Tronsmart Element T6 Max(stareyes)

Reserve to save more – foglalj és spórolj többet szabályok:

1. Foglalj le izgalmas termékeket Nov 2, 10:00 (UTC+8)  és Nov 10, 10:00 (UTC+8) között és add hozzá a bevásárlókosárhoz, hogy a legjobb akciókat kaphasd!
2. Az ár automatikusan frissülni fog ‘Reserved Price’-ra (lefoglalt árra) a kosaradban Nov 10, 10:00 (UTC+8) és Nov 14, 10:00 (UTC+8) között
3. A lefoglalt termékek a kifizetést követően fognak feladásra kerülni
4. Tehát: foglald be a neked tetsző cuccokat Nov 2, 10:00 (UTC+8) és  Nov 10, 10:00 (UTC+8) között, várd meg az egyedi árat majd fizesd ki  Nov 10, 10:00 (UTC+8) és Nov 14, 10:00 (UTC+8) között, hogy a lehető legjobb összegért legyen a tiéd!

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: