A tisztaság fél egészség, szokták mondani. Nos, a lakás tisztántartását sem szabad félvállról venni, itt jön képbe a Roidmi…

A legtöbb ember nem szereti a házimunkát, de kénytelen – kelletlen el kell végezni. Ehhez szoktunk jó tippeket ajánlatokat adni, legtöbbször robotporszívók személyében. Aki viszont nem bízik bennük, vagy csak olyan a lakás, hogy alkalmatlanok szegények a piszkos munka elvégzésére, annak magának kell kézbe vennie a dolgot. A most következő modell több szempontból is praktikus, a bemutató során rá fogtok jönni, miért is jó egy ilyet beszerezni.

Kezdem a száraz adatokkal. A mérete 1191 × 259 × 158 milliméter, míg a mérlegelés során 23,7 kilogrammnál állt meg a tömege, míg a színe szürke. Nem egy egyszerű porszívóról van szó, összesen 13 alkatrészt kapunk a csomagban. Természetesen adott maga a kéziporszívó, amelyben egy 26 500 Pa szívóteljesítménnyel megáldott 150 W szívóteljesítményű motor kapott helyet. A port egy 550 milliliteres tartályban gyűjti össze, míg a víztartály 160 milliliteres. Azaz nemcsak a piszok összegyűjtésében van a segítségünkre – a HEPA filter magától értetődő – de mopként is funkcionál. A testen egy OLED kijelző is helyet kapott, itt láthatjuk a fontos adatokat, például, hogy mennyi szufla van még benne, de Bluetooth kapcsolattal (és a megfelelő appal) a telefonon is ellenőrizhetjük az állapotát. Az energiát egy 2 500 mAh-ás akkumulátor tárolja, ez normál használat mellett 70 percig bírja – ez nagyjából 450 m2 felületre elegendő idő – míg nagy teljesítmény esetén ez az érték 10 percre csökken, de akkor még a parkettát is felszedi. A töltését egy dokkolóval oldották meg, ez akár a falra is felszerelhető, hogy mindig kéznél legyen a Nex 2 Pro.

Ötféle fejet csatlakoztathatunk hozzá, ezek a csomag részét képezik. A „fő” fej alkalmas a padló és a szőnyeg tisztítására, emellé jár egy atka-eltávolító fej is. Ezzel a matracot, a párnát, vagy az ülőgarnitúrát mentesíthetjük a kellemetlen kis élőlényektől. Külön fej van a házikedvenceknek – macskák és kutyák – ezzel Cirmi és Tepi is megszépülhet. Ezen azért elgondolkoztam, hogy a házban lakó kis négylábúak miként viszonyuln(án)ak egy ilyen művelethez. Javaslom, egereken, hörcsögökön ne próbáljuk ki, mert a végeredmény igencsak beleivódna az emlékezetünkbe. Jár még egy lapos fej is a porszívóhoz, ezzel a kocsi ülésén, a résekben, vagy a sarkokban tudunk tisztaságot varázsolni. Legvégül egy kis „ecsetszerű” fej lapul a csomagban, amely segítségével a függönyt, a számítógép billentyűzetét, vagy a kocsi eldugott részeit (mármint az ülésnél) tudjuk tisztítani. Majdnem kimaradt, de természetesen egy fém toldó és egy gégecső is jár a porszívóhoz.

ÁltalánosMárka: ROIDMI

Modell: NEX 2 Pro

Szín: szürke

LeírásTeljesítmény: 435 W

Szívóteljesítmény: 26 500 Pa / 150 W

Applikáció: Támogatott (Roidmi app)

LED lámpa: Igen

Töltő típusa: mágneses konzol

Zaj: 77 dB

Akkumulátor kapacitása: 2 500 mAH/72 Wh

Működési idő: 10 perc (nagy teljesítmény) / 70 perc (normál teljesítmány)

Töltési idő: 2,5 óra

Portartály: 550 milliliter

Víztartály: 160 milliliter

Tömeg és méretTermék mérete: 1191 × 259 × 158 milliméter

Termék tömege: 2,7 kilogramm

Csomag tartalma1 x kézi porszívó portartállyal

1 x falra szerelhető töltő

1 x víztartály

1 x fő kefe (padló- és szőnyegkefe)

1 x atka elleni kefe

1 x kefe háziállatokhoz

1 x lapos fejű vég

1 x multifunkciós kefe

1 x fémcső

1 x gégecső

1 x felhasználói kézikönyv

Mindent egybevetve ez már szinte nem is egy porszívó, annál több. A komplett lakás kitakarítható vele, és az sem baj, ha közben átmegyünk vele a kutyán/macskán – csak ne felejtsünk el fejet cserélni előtte. Nem mellesleg egy pár (szám szerint 6) design díjat is elnyert, amit nem is csodálok, szemet gyönyörködtető darab. Persze nem is egy filléres cuccról beszélünk, de azért van hozzá egy kuponunk, hogy kevésbé fájjon a megvétele. A Geekbuying-on a ROIDMNEX2P kupon felhasználásával az ára most 445,99 $ (~142 715 Ft), míg a szállítása ingyenes a cseh raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 ROIDMI NEX 2 Pro

Kuponkód: ROIDMNEX2P

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!

További igazlmas Geekbuying 11.11 ajánlatokat találsz itt, a képre kattintva:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: