Meg sem próbálom szétválasztani a nőknek- és férfiaknak szánt szépséges Xiaomi termékeket, menjen egyben a lista!

A szépség relatív, mindenkinek mást jelent. Nem kell egy tonna smink, hogy valaki szép legyen, sőt. Na, de nem is ez a lényeg, hanem hogy olcsón juthatunk jó minőségű termékekhez. Vágjunk is bele!

Xiaomi Mijia LED-es kozmetikai tükör

A fehér, műanyag borítású tükör a karimába épített LED szallagnak hála kellő megvilágítást biztosít arcunknak.

A mérete 342 x 203 x 176,5 milliméter, míg a tömege 530 gramm. A szárhoz képest a tükör 45o-ban dönthető, hogy kényelmes legyen a használata. Az energiaellátásért egy beépített 2 000 mAh-ás akkumulátor felel, amelynek hála akár 210 órán át is képes működni, tölteni USB Type-C porton lehet. A tükör 10 centi átmérőjű, míg a LED szalag 3 fényerővel képes világítani, ez 300-500-900 lux. Az ára 33,31 $ (~10 650 Ft), a szállítás 1,89 $-ba (~605 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mijia LED-es kozmetikai tükör


Xiaomi elektromos arctisztító párna

A nők jobban tudják mire is jó ez, de nagyjából megtisztítja az arcot az elhalt bőrtől, valamint megtisztítja a pórusokat, és csupa jó dolgot művel a bőrünkkel. Szóval ez olyan “must have” dolog! 🙂

A mérete 74 x 44,5 milliméter, míg a tömege 103 gramm. Egy 400 mAh-ás akkumulátor kapott benne helyet, amely 400 percig képes működtetni, míg tölteni az USB Type-C porton keresztül lehet. A kis gumisörték 3 erősséggel képesek rezegni, ezek az érzékeny, a normál és a bőrápolási mód. Nem mennék bele a részletekbe – mivel gőzöm sincs az ilyenekről. A lényeg még, hogy a teljes szerkezet IPX7-es besorolással rendelkezik, így nem kell (nagyon) félteni a víztől. Az ára most a 935d63 kuponnal 25,5 $ (~8 160 Ft), a szállítása 3,36 $-ba (~1 075 Ft) kerül, ami jó hír, hogy ez cseh raktárból történik. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi elektromos arctisztító párna

Kuponkód: 935d63

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


SOLOVE N2-S 3in1 elektromos kézmelegítő

Uraim, ki ne hallotta volna már (élete) párjától, hogy fázik? Hölgyeim, mikor nem fáznak? Ez az időszak szeptembertől április/májusig tart korábbi tapasztalataim szerint, ezért egy ilyen eszköz beszerzése élet-halálkérdés.

A kézmelegítő 98 x 66 x 33,8 milliméteres, a tömege 130 gramm, így kicsi, és könnyű, bárhová magunkkal vihető. Egy 4 000 mAh-ás akkumulátor kapott benne helyet, ezzel 3,5-4 órán át képes működni. Bekapcsolás után 10 másodperc alatt felmelegszik a fűtőszál, pontosan 55oC-ra, és a hőt mindkét oldalon képes leadni. Ugyan ez a fő tulajdonsága, de emellett zseblámpaként is funkcionál, és ha minden kötél szakad, power bankként is kehet vele tölteni a telefonunkat. A biztonság sem utolsó szempont egy ilyen szerkezetnél, erre is ügyelt a gyártó. Kapunk túlmelegedés-elleni védelmet, kisülés-elleni védelmet és NTC hővédelmet is. Az ára 16,52 $ (~5 285 Ft), míg a szállítási költség 3,78 $-ba (~1 210 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

SOLOVE N2-S 3in1 elektromos kézmelegítő


XIAOMI Mijia úti hajszárító

Ez is egy hasznos kellék, és természetesen nemcsak utazáskor vihetjük magunkkal, otthoni használatra is tökéletes.

A mérete 170 x 75 x 231 milliméter, a tömege 454 gramm, a kábel hossza 1,7 méter. A teljesítménye 1 600 W, ezáltal 1,6 m3 levegőt tud percenként a hajra fújni. Kétféle sebességgel tud működni, hideg- és meleg levegőt is képes magából kiáramoltatni. Sokkal többet nem tudok elmondani róla, így jöjjön az ára! Jelenleg a 935d63 kuponnal 23,99 $ (~7 675 Ft) ellenében vásárolhatjuk meg, a szállítás pedig 0,67 $-ba (~215 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

XIAOMI Mijia úti hajszárító

Kuponkód: 935d63

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi ENHCEN vezetéknélküli hajnyíró

Hajat nyírni otthon a legkényelmesebb, és nem is nagy ördöngősség, én is magam tartom rendben a frizurámat.

Ez a szerkezet inkább már a férfiakat célozza meg, illetve még gyerekeknél is jól használható, és a zsinór sem jelenthet akadályt. A mérete 43 x 164 milliméter, a tömege 142 gramm. A vágási hossz természetesen állítható, ez 0,7 – 21 milliméter között lehet. A motor kétféle fordulaton képes dolgozni, alapjáraton 4500 fordulat/perc a sebessége, míg „Turbo” módban ez felkúszik 5800 rpm-re. A vágófej kerámiából készült, ezáltal tartósabb – és erősebb – mint az acél vágófej. Az akkumulátor kapacitását nem kötötték at orrunkra, annyit tudni, hogy 1,5 órás töltés után 3 hónapig is használhatjuk – de hogy ez hány nyírásra elegendő, az jó kérdés. Szerencsére nem egy ökör ára, 15,99 $-ért (~5 115 Ft) szerezhető be, a szállítás pedig 1,49 $-ba (~477 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi ENHCEN vezetéknélküli hajnyíró


Xiaomi SMATE borotva

Kicsi, henger alakú készülék, amelyet inkább útiborotvának tudok elképzelni, mint otthoni használatra.

A mérete 118 x 32 milliméter, a tömege 136 gramm. Négy pengével rendelkezik, a motor 4500 fordulat/perc sebességgel üzemel, és természetesen adott az IPX7-es védelem. Az akkumulátor micro USB csatlakozón tölthető, amely akár 45 percnyi üzemidőt is garantál. Most a BGAFF10OFF kuponnal 29,69 $-ért (~9 500 Ft) vehetjük meg, a szállítás 1,58 $-ba (~505 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi SMATE borotva

Kuponkód: BGAFF10OFF

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


MSN elektromos körkéses borotva

Ez már komolyabb szerkezet, mint az előző, és a neve is nosztalgikusan hat.

A borotva 58,7 x 66 x 169,5 milliméteres, a tömege 211 gramm, IPX5-es védelemmel van ellétva. Három vágófejjel rendelkezik, amelyek acélból készültek.. Szárazon, de akár habbal is használható a tökéletes végeredmény elérése érdekében, ki hogy szereti. Az akkumulátora 2500 mAh-ás, amely 180 perces üzemidőt garantál, a töltése USB Type-C porton történhet. A  motor 9 100 rpm-mel forog, a borotva testén pedig egy LCD kijelző is helyet kapott, ezen jelennek meg a fontos információk. A borotva most a bGhOnEy10 kuponnal 49,49 $-ba (~15 835 Ft) kerül, a szállítási költsége pedig 0,86 $ (~275 Ft) EU Priority Line esetén. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

MSN elektromos körkéses borotva

Kuponkód: bGhOnEy10

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi Mijia manikűr-pedikűr szett

A körmünkről sem szabad elfeledkezni, ezek ápolására is kellő figyelmet kell szentelni.

Ebben – is – segít a kínai márka, egyből egy szettel. Ebben kapunk két körömcsipeszt, amelyből az egyik ferde éllel rendelkezik, egy ollót, egy körömreszelőt és egy körömágy föltolót. A szett nem mellesleg acélból készült, és egy tartó is jár hozzá – ez az 5. elem. Az ára jelenleg 9,99 $ (~3 195 Ft), a szállítási költség 1,85 $ (~590 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mijia manikűr-pedikűr szett

Mint minden ilyen válogatás esetében ez csak csepp a tengerben. Ha van esetleg konkrét termék, amit szeretnétek, ne habozzatok, keressetek meg minket, és segítünk, hogy a lehető legjobb áron szerezzétek be.

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: