Ki nem szereti a szabadban tölteni a szabadidejét, ha jó az idő? Ehhez is tudok pár jó áras terméket mutatni, hogy gondtalanul élvezzük a kint töltött perceket.

Nem szaporítanám nagyon a szót, olyan termékeket gyűjtöttem össze, amelyek jól jöhetnek a házon kívül. Itt már nem annyira a technika lesz jelen, inkább csak a márka termékeiből jön egy kis szösszenet, és próbáltam magam tartani a címhez, hogy olcsóbb termékeket tudjak ajánlani.

Xiaomi szilikon flakon utazáshoz

Ezt inkább rövidebb, 1-2 napos utazáshoz ajánlom, melyben elfér a szükséges tusfürdő és sampon is.

Persze használhatjuk akár kézfertőtlenítő tárolására is, hogy stílszerű legyek. A csomag 3 flakont tartalmaz, amelybe bármiféle folyadék tölthető. Űrtartalmuk egyenként 50 milliliter, méretük 34 x 31 x 110 milliméter, a tömegük pedig 25,8 gramm. Ahogy a képeken is látszik a flakonok mindegyike más színű, így könnyen megjegyezhető mi van bennük, anyaguk szilikon és műanyag. Nekem is van egy ilyen kis szettem, jó pár napra elegendő tusfürdőt és sampont tudok benne magammal vinni. Kicsi, könnyű, és nem folyik ki ami benne van, a kupak jól záródik. Tulajdonképpen ennyit lehet elmondani róla, személyes tapasztalat és vélemény alapján mindenkinek ajánlott, aki gyakran utazik akár egy-két napra. Az ára 8,99 $ (~2 875 Ft) a BGAFF10OFF kuponnal, a szállítás 1,91 $-ba (~610 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi szilikon flakon

Kuponkód: BGAFF10OFF

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi alumínium mini hangszóró

Apró, Bluetooth-on kapcsolódó hangszóró, ami bárhol használható a beépített akkumulátorának hála.

A telep nem mellesleg 480 mAh-ás, a termék mérete pedig 5,2 x 5,2 x 2,5 centiméter, míg tömege 60 gramm. A teljesítménye 2 W, így nem ezzel fogjuk a házibuliban a zenét megszólaltatni, de egy kis zajkeltésre – konferenciahíváshoz elegendő. Bluetooth segítségével kapcsolódik a telefonhoz/tablethez, míg a töltését micro USB csatlakozóval oldották meg. Kicsi, könnyű, egyszerű, így az ára is baráti. Most a 13f142  kuponnal 16,99 $ (~5 435 Ft) ellenében juthatunk hozzá, míg a postaköltség 1,94 $-ra (~620 Ft) rúg. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi alumínium mini hangszóró

Kuponkód: 13f142

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi tripod/selfiebot mobilhoz

Bárhová is tart az ember, szinte 100%, hogy a mobil ott lapul a zsebében vagy a kezében.

Gyakran a fényképek is ezekkel készülnek már, és mivel az önportrék népszerűek, jól jön egy selfie stick. Emellett tripodként, azaz egy miniállványként is használható, így akár csoportkép, vagy más kreatív fotó is készülhet vele. Szokás szerint jár hozzá egy kis távkioldó, így bárhonnan készíthetünk képeket egy gombnyomással. Maga a szelfibot 19 x 4,5 x 5 centiméteres, a tömege 155 gramm. A magassága állítható, maximum 51 centiméterre tud nyúlni, míg 56 – 89 milliméter széles mobilt fogathatunk bele. A távirányítóba egy 60 mAh-ás, újratölthető Li-ion akkumulátor kapott helyet, míg a kommunikációt a mobillal Bluetooth 3.0-ás kapcsolattal tartja. Az ára a BGXMBS02 kuponnal 14,99 $ (~4 795 Ft), a szállítás további 1,86 $-ba (~595 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi tripod/selfiebot mobilhoz

Kuponkód: BGXMBS02

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi Mijia Mini 350 ml vákuum termosz

Egy termosz – és ennyi. Hidegen tartja a hideg italt, míg a meleget melegen.

A tudása ennyiben ki is merül, a mérete 61 x 61 x 185 milliméter, a tömege 190 gramm, míg az űrtartalma 350 milliliter. Anyaga rozsdamentes acél, a külsejét szilikon borítás védi, és fehér és rózsaszín színekben érhető el. Kicsi, könnyű, így bárhová magunkkal vihetjük, ráadásul jól is néz ki. Az ára 12,99 $ (~4 155 Ft) a BGNOFR407 kupon segítségével, a szállítás ingyenes a cseh raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mijia Mini 350 ml vákuum termosz

Kuponkód: BGNOFR407

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi 23 literes hátizsák

Egy vízálló táska mindig jól jön, nemcsak a szabadban, és az sem hátrány, ha fér is bele ez-az.

A táska 470 x 300 x 180 milliméter, a tömege 700 gramm. Anyaga poliészter, ennek hála vízálló az egész táska, ami a változékony időben hasznos tulajdonság tud lenni. Egy 15,6”-es laptopnak is alakítottak ki benne egy zsebet, emellett találni még több kisebb rekeszt is, amelyeket cipzárral lehet védeni. Kialakítása ergonomikus, a váll- és derékrész párnázott, így a hátunknál is biztosított a szellőzés. Egy jó táska aranyat ér, főleg ha hosszabb ideig viseljük. Szerencsére ez a modell nem aranyáron van, 47,99 $ (~15 355 Ft) ellenében megvásárolhatjuk, a szállítás pedig ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi 23 literes hátizsák


Xiaomi  elektromos pumpa

Aki szokott járművel közlekedni, biztosan futott már bele defektbe – vagy találkozott olyannal, aki defektet kapott.

Még ha egy pótbelső/pótkerék van is nálunk, ennek felfújása – egy kis kézi pumpával – tud nehézségeket okozni. De akkor is jól jöhet egy ilyen kis szerkezet, ha csak leeresztett kicsit a kerék, és gyorsan fel kellene fújni. Ez az elektromos fújtató 124 x 71 x 45,3 milliméter méretű, a tömege 430 gramm. Alkalmas kerékpárokhoz, motorhoz, gépkocsikhoz, de kosár- vagy futball labdákhoz is tökéletes. A beépített akkumulátora 2000 mAh-ás, fújtatni 0,2 – 10,3 bar nyomás között képes. Az LCD kijelzőn láthatjuk a legfontosabb értékeket, illetve itt állíthatjuk be a kívánt nyomásértéket. Ha ezt eléri a szerkezet, automatikusan leállítja magát, így nem kell attól tartani, hogy túlfújjuk a kereket. Az ára 36,99 $ (~11 835 Ft) a BGVYAXMBP kuponnal, míg a szállítás 0,94 $-ba (~300 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi  elektromos pumpa

Kuponkód: BGVYAXMBP

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


YEELOCK ujjlenyomat-olvasós lakat

A lakat 21. századi kiadása, amit már kulcs nélkül nyithatunk ki.

A lakat 62,8 x 35 x 17 milliméteres, és IP 66-os védelemmel rendelkezik. A kulcsot elfelejtve itt a beépített ujjlenyomat-olvasó nyitja nekünk a zárszerkezetet, amely 40 különböző azonosítót is képes eltárolni. A működéséhez szükséges energiát egy 110 mAh-ás akkumulátor tárolja, amely micro USB-vel tölthető fel 30 perc alatt. Ez ugyan kevésnek hangzik, de a gyártó szerint napi négy nyitással számolva akár hat hónapig is képes üzemeltetni a szerkezete. Ideális szekrényekhez, táskákhoz/bőröndökhöz, így nem csak egy ember nyithatja ki azokat. A lakat ára a BGYeelock14  kuponnal 13,99 $ (~4 475 Ft), míg a szállítása 1,83 $-ba (~585 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

YEELOCK ujjlenyomat-olvasós lakat

Kuponkód: BGYeelock14

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Xiaomi Mijia Sneakers 3

Edzőcipőnél nemcsak a funkcionalitás, de a kinézet és a kényelem is mérvadó, ez a cipő pedig minden kritériumnak megfelel.

Meg kell hagyni, a kinézete eléggé egyedi – főleg a cipőfűzőt tartó rész. Nekem nagyon bejön, hogy a talptól indulnak ki ezek a kis „nyúlványok”, így ha meghúzzuk a fűzőt, az egész cipő stabilabban tartja a lábfejet. Összesen nyolc részből áll a cipő – ebből csak a talp öt részt ölel fel. A talp csúszásgátló résszel van felszerelve, illetve képes elnyelni a rázkódás/ütés egy részét is. A cipő anyaga légáteresztő, így kevésbé izzad bele az ember lába. Egyszóval minden jóval fölvértezték, hogy az edzések során csökkentsék a sérülés veszélyét, mégis kényelmes viselet legyen. Vásárlás előtt érdemes a mérettáblázatot megnézni, hogy ne legyen kicsi vagy nagy a választott lábbeli, amely egyébként 40-44 közötti méretben érhető el. Az ára 43,99 $ (~14 075 Ft), a szállítása ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mijia Sneakers 3


FREETIE Sneaker

Ez egy szolidabb kinézetű edzőcipő, de ez is jól néz ki, akárcsak az árcédulája.

A talp anyaga EVA-ból (etilén-vinil-acetát) készült, amely könnyű, a mozgásra reagáló párnázást és tartósságot biztosít a viselőnek. A felső rész szövetből készült, melyet egy kis szintetikus bőrrel egészítettek ki. A cipő légáteresztő, valamint a talp ennél a modellnél is csúszásgátló. Futáshoz, de akár a mindennapi viseletre is kiválóan alkalmas, 40-44-es méret között kapható. Az ára 23,99 $ (~7 675 Ft) a BGHH25ZC kuponnal, a szállítása pedig ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

FREETIE Sneaker

Kuponkód: BGHH25ZC

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: