A KUGOO termékei igen gyakran jelennek meg nálunk, elvégre az egyik legkeresettebb márka az EU-ban.

A roller mérete 854 x 420 x 980 milliméter (hossz x szélesség x magasság), a tömege pedig 8,9 kilogramm. A színe fekete vagy fehér lehet, piros beütésekkel – szerintem a fekete jobban néz ki. A kivitelezés egyszerű, a váz anyaga fémből van, a markolat és az alváz gumiborítást kapott. Maximálisan 65 kilogrammal terhelhető a roller, a hatótávja 10-15 kilométer, a maximális sebessége pedig 15 km/h. A bekapcsolása, illetve a sebesség szabályozás az alvázon lévő gombbal történik, itt 3 mód közül választhat a gyerkőc, mégpedig 5-10-15 km/h-ás csúcssebességet.

Ebben egyébként a 150 W teljesítményű szénkefe nélküli motor van a segítségünkre, az energiát pedig a 4 Ah-ás akkumulátor tárolja. A kerekek mérete – számomra furcsa mód – eltérőek, elöl 8”-os, míg hátul  6,5”-os átmérővel rendelkeznek. A biztonságos megállás érdekében csak a hátsó kerék fékezhető, mégpedig kétféleképpen. Egyik a hagyományos módszer, a hátsó sárhányóval történő fékezés, míg a másik az elektromos fék. Ezt az alvázra épített „pedállal” lehet aktiválni, maximális sebességről 10 méteren belül képes megállni.

LeírásMárka: KUGOO

Típus: Elektromos roller

Modell: KIRIN Mini 2

Szín: Fekete/fehér

TulajdonságokMaximális terhelhetőség: 65 kg

Maximális sebesség: 15 km/h

Motor teljesítménye: 150 W

Töltési idő: 4-5 óra

Kerék mérete: Elöl 8″ , hátul 6,5″

Akkumulátor kapacitása: 21,6 V, 4 Ah

Féktávolság: 4-10 méter

Hatótáv: 10-15 km

Méret és tömegTermék mérete: 854 x 420 x 980 mm

Termék tömege: 8,9 kg

Csomag mérete: 854 x 420 x 340 mm

Csomag tömege: 10,2 kg

Csomag tartalma1 x elektromos roller

1 x hordtáska

1 x töltő

1 x felhasználói kézikönyv

A szerkezet IPX4-es védelemmel van ellátva, azaz védett minden irányból kilövellő víz ellen 10 l/perc mennyiségben 5 percen keresztül. Tudom, hogy már közeleg a tél („Winter is comming”), de több okból is megéri lecsapni rá. Egyrészt, jön a karácsony – nagyszerű ajándék lehet, és ha nincs nagy zimankó, egy pár örömkör azért megtehető. Másrészt, mert szemtelenül jó áron adja a Geekbuying. A GKB523S kuponnal most 194,99 $ (~63 375 Ft) ellenében megvásárolhatjuk, a szállítás pedig lengyel raktárból ingyen van! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

KUGOO KIRIN Mini 2 roller

Kuponkód: GKB523S

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: