Ismét egy jóáras Bluetooth hangszóróval jelentkezem a Geekbuyingról, ami nem lehet más, mint egy Tronsmart termék.

Elvégre ebben az áruházban, e termékkategóriában ők a koronázatlan királyok. Ami nem is csoda, a felhasználói visszajelzések alapján a termékek kiváló minőségűek minden tekintetben, az árak pedig a földön járnak. Lassan megszámolni sem tudom, hány termékük került már az ajánlónkba, és most bővül a kör.

A henger formájú hangszóró mérete 82 x 203 milliméter, míg a tömege 670 ± 5 gramm. A színe a megszokott – és visszafogott – fekete/szürke, míg anyagát tekintve ABS és alumínium. A henger nagy részét a hangszórórács foglalja el, míg az alján – ez a simább része – találjuk a kezelőgombokat, valamint a bemeneteket. Itt kapott helyet egy AUX-in, egy USB és egy micro SD bemenet, valamint a töltéshez szükséges port, amely USB Type-C típusú. A kezelőgombok tekintetében a szokásosakat kapjuk, azaz a ki/bekapcsoló, a zeneszám léptető, az qualizer valamint a párosítás nyomógombokat. Mindezeket vagy gumiborítás, vagy takarólemezek védik, ezáltal a szerkezet IPX6-os besorolást kapott.
Feltűnhetett, hogy a gombok esetében a hangerőszabályozó, vagy a lejátszás/szüneteltetést nem említettem, mivel ezt a két funkciót az oldalán elhelyezett tekerőgombbal érhető el.

A hangok megszólaltatásában két darab, egyenként 20 W teljesítményű hangszóró segédkezik, a frekvenciatartománya pedig 20 – 16 000Hz között van. A mély hangok megszólaltatásában szintén két, passzív radiátor segédkezik, amelyek a hangszóró két oldalán helyezkednek el. A SoundPulse technológia pedig a zenei élményért felelős – ez már szoftveresen próbál javítani a minőségen. Amennyiben nem pendrive-ról vagy micro SD kártyáról kívánjuk a zeneszámokat megszólaltatni, akkor jön képbe a vezeték-nélküli megoldás. Ezt, a szokott módon Bluetooth kapcsolat segítségével tehetjük meg, ebből pedig az 5.0-ás verzió áll a rendelkezésünkre. A profilok között megtaláljuk az A2DP-t, az ACRCP-t, és a HFP-t. E kapcsolat segítségével kihangosítóként is funkcionál(hat) az Elements T6 Plus, így kezeink szabadok maradhatnak.

Az energiát két darab, egyenként 3 300 mAh-ás akkumlátor tárolja, amelyeknek hála akár 20 órán át is képes zenét lejátszani (70%-os hangerőn). Újra feltölteni egy kurta éjszak is elég, elvégre 3-5 óra alatt nyeri vissza fittségét a két akku. A végére hagytam egy – a Tronsmart termékeinél szokásos – extra funkciót. A valódi szetereo hatás érdekében akár két ilyen hangfal is ráköthető a telefonra/tabletre/TV-re, így két irányból is érkezhet a hang, ami kellemes élményt biztosít számunkra.
Mindezért pedig nek is kell sokat kifizetni – ha ránk hallgatsz. Az NNNTSPL kuponnal most 39,99 $-t (~13 000 Ft) kérnek érte, míg a szállítás további 1,24 $-ba (~405 Ft) kerül, német raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Tronsmart Element T6 Plus

Kuponkód: NNNTSPL 

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: