Ha már úgyis bezárva töltjük napjaink nagy részét, miért ne tennénk ezt kellemes atmoszférában?

Teljesen mindegy, hol vagyunk – otthon vagy egy irodában, nem mindegy, milyen légkörben dolgozunk. Na nem a kollégákra/családra gondolok, hanem a minket körülvevő levegőre, ami nagyban befolyásolja közérzetünket.

Az eszköz mérete 18,7 x 20 x 29,5 centiméter, a tömege pedig 1,2 kilogramm. A henger alakú szerkezet színe fehér, és csak egy kör alakú LED kijelző, négy – a működéséhez elengedhetetlen – gomb, és egy kis kémlelőnyílás található rajta. Utóbbi arra szolgál, hogy ellenőrizhessük, mennyi víz van még a tartályban, aminek kapacitása nem mellesleg 5 liter. A szerkezetet maximum 25 – 30 m2-es helyiségekhez tervezték, így szinte bárhol használható.

A vizet három fokozatban képes a 25 W-os motor a levegőbe juttatni, amelyet 12 órás időzítéssel is megtehetünk. A párásító ultrahangos porlasztással juttatja a vizet a levegőbe, azonban mielőtt ezt megtenné, UV fénnyel fertőtleníti azt, extra megoldásként pedig ezüst ion is belehelyezhető a további védelem érdekében. Ennek a két funkciónak hála elérhetjük, hogy jóval kevesebb kórokozó juson a levegőbe – így az egészségünket is óvhatjuk. Egy kevés illóolajat a vízbe téve pedig remek illatot is varázsolhatunk magunk körül.

Leírás
GyártóDeerma
TípusDEM-F628S
Megnevezéspárásító
Méret18,7 x 20 x 29,5 centiméter
Tömeg1,2 kilogramm
AnyagaABS
Színefehér
Bementei feszültség220 V, 50 Hz
Teljesítménye25 W
Zajkibocsátáskevesebb, mint 30 dB
Víztartály kapacitása5 liter
Párologtatás teljesítménye300 ml/óra
Sebesség3 fokozat
Időzítő12 órás
Funkciókpárásítás
tisztítás
aromadiffúzor
Tisztítási módUV fény
ezüst-ion

A párásítóval beállítható a levegő kívánt páratartalma (45-90% között) és ha azt elérte, akkor vagy ideiglenesen csökkenti a pára mennyiségét, vagy kikapcsolja magát.

Ha szeretnél egyet beszerezni, érdemes sietni, mivel a Tomtopnál csak korlátozott mennyiségben érhető el 42,99 $-os (~12 780 Ft) áron. A szállítás német raktárból történik, ráadásul ingen! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Deerma DEM-F628S párásító

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: