Az irodai – ülő- munka egyik velejárója a folyamatos nyakfájdalom, de erre is van gyógyír szerencsére.

Aki sokat ül számítógép előtt, és gondolom legtöbbünk így van ezzel, azoknak a mindennapok részévé vált a nyakfájdalom, mivel a legtöbb esetben a monitor nem optimális magasságban van. Emiatt a testtartás sem a legmegfelelőbb, a fejünk pedig (legtöbbször) előre billen, hogy lássuk is, amin dolgozunk. Egy ideális munkaállomás kialakításakor erre figyelni szoktak, hogy ne csak a szükséges eszközök álljanak a rendelkezésünkre, de azok megfelelően legyenek elhelyezve, hogy minél kevesebb egészségkárosító hatása legyen a munkának. De ha ez nem is áll rendelkezésre, akkor egy ilyen szerkezet segíthet a fájdalmak enyhítésében, és még a közérzetünk is javul. Hiszen ki ne szeretne egy jó masszázst? És ha nincs ló –akarom mondani egy/két segítő kéz – akkor jó a szamár is – mármint egy nyakmasszírozó.

A szerkezet 14 x 7,5 x 9 centiméteres, és kívülről úgy néz ki, mint egy elfuserált/designos fejhallgató – de nekem tetszik ez a forma. A kék színű U alakú ergonomikus masszírozó külsején egyedül a baloldalon találunk gombokat, ezzel tudjuk működtetni. Érdemes vigyázni, a szürke színű masszírozó nem akciós! De ha modern, 21. századi módszerrel kívánjuk ellazítani magunkat, egy apró távirányítóval is megtehetjük – ami valljuk be, elegánsabb megoldás. Az eszköz belső részén, ahol a nyak és a hát találkozik, találunk négy masszázsfejet, ami az érdemi munkát végzi. Nagyjából ennyi a külcsín, a lényeg úgyis a tudásában van.

A nyakmasszírozó teljesítménye 3 W, és USB-s töltőporttal rendelkezik. A teljes feltöltése 2,5 órát vesz igénybe, míg egy fizioterápiás kezelés 15 percig tart. A kezelés alatt a TENS 5.0-ás impulzusmasszázst használja a gép, azaz alacsony frekvenciájú impulzussal hatféle masszázsmód választható. A masszázs esetében összesen 18 erősségi mód választható, emellett pluszban, kétféle erősségben képes hőt sugározni a nyakunkra, az alacsonyabb szinten 37-40oC körül, míg a magasabb fokozatban ezt 41-43oC-on teszi. Így összességében jó pár kombinációt kínál a gép, amivel felüdülhetünk, ez mindenképpen dicséretes.

A végére hagytam még egy vezérlési módot, mégpedig a hanggal történő vezérlést. Ha még a távirányítót sem szeretnénk kézbe venni, akkor a beépített mikrofonnak hála a nyakmasszírozó még a szóbeli utasításokat is képes követni, ha úgy szeretnénk.

Összességében elmondható, hogy nemcsak jól néz ki, de funkciókban is igen gazdag ez a nyakmasszírozó – ami eléggé megtetszett most nekem is. Ki tudja, lehet lesz ebből még teszt is… Na de lássuk, mennyibe is kerül ez a masszírozó! A Banggood-on most villámakció keretében 18,99 $-t (~ 5 705 Ft) kérnek érte, a szállítás további 1,04 $-ba (~ 315 Ft) kerül. Ez a rendkívül kedvező ár azonban CSAK A KÉK termékre vonatkozik, a szürkére nem!A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

IPRee nyakmasszírozó

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: