Nem is kérdés, miért kerül most egy gyors bemutatásra ez az okosóra, a Tomtopon durva akcióban kínálják!

Nem is szaporítanám a szót, csapjunk bele a lecsóba, lássuk mit kapunk kevesebb, mint 3 ezer kemény magyar valutáért!

A tok szögletes formavilággal bír, a mérete 41,5 x 36,3 milliméteres, a tömege 45 gramm. Négyféle, fekete – fehér – pink és ezüst-fekete színben vásárolható meg. Az LCD kijelző 1,3”-es, felbontásáról sajnos nem áll rendelkezésre információ, sejtésem szerint valahol 240 x 240 pixel körül lehet (nem garantálom J ). Hátul a szokásos optikai érzékelő pihen, azonban a töltőport nem itt helyezkedik el, azt az óra aljánál, a szíj csatlakozásához rejtették el.

Az óra tudása nem kimagasló – ennyiért azért ne is várjunk csodát, de hozza a kötelezőt. Jelzi a hívásokat és az értesítéseket, monitorozza az alvásunkat, nézi a napi megtett távot és az elégetett kalóriát. Emellett a pulzus- és vérnyomás is nyomon követhető, de emlékeztet a folyadékbevitelre is. Nem maradhat ki egy szerkezetből sem a sporttevékenységek nyomon követése, gondolom a legnépszerűbbeket képes figyelni, extraként pedig a telefon kamerája is működésre bírható vele.

Az óra IP67-es védelemmel van ellátva, egy esős napon nem kell félnünk, hogy baja esne, de zuhanyzáskor vegyük le a biztonság kedvéért, a Balcsiba pedig végképp ne ezzel csobbanjunk. A telefonnal a Fitpro nevű alkalmazáson keresztül képes kommunikálni, Bluetooth 4-es kapcsolaton keresztül. Az akkumulátora 150 mAh-ás, pár napot, egy hetet ezzel is képes eldöcögni, gond egy szál se.

Műszaki adatok:

  • Típus: D20 okosóra
  • Tok mérete: 41,5 x 36,3 milliméter
  • Tömege: 45 gramm
  • Kijelző: 1,3” LCD
  • Bluetooth: 4.0
  • RAM: 128 KB
  • ROM: 16 MB
  • Funkciók: hívásemlékeztető, üzenetemlékeztető, PUSH üzenetek, alvásmonitorozás, pulzus- vérnyomásmérés, megtett táv, elégetett kalória, lépésszámláló, sportmód, kamera vezérlés
  • Óra nyelve: angol, japán, hagyományos kínai
  • Applikáció: Fitpro
  • App nyelve: kínai, angol, spanyol, francia, portugál, holland, német, orosz


Nagyjából minden benne van, amire egy átlag felhasználónak szüksége van. Kompromisszumokat ugyan kell kötni vele kapcsolatban, de ezek szerintem nem annyira vészesek. Cserében ott van az ára, ami ezeket ellensúlyozza – ennyiért még okosórát nem láttunk! A Tomtopon most villámakcióban 8,89 $-t (~2 650 Ft) kérnek érte, a szállítás várható kezdete 3 nap, ami ráadásul ingyenes! Érdemes sietni, viszik, mint a cukrot! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 D20 BT okosóra

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: