Nemcsak játékosoknak, a gép előtt sok időt töltő felhasználóknak nagyon jól jöhet egy szék, amiben nem áll ki mindenünk.

2020 elején a márka előrukkolt első gamer székével.  Azóta mondhatni elárasztotta a különböző modellekkel a piacot – lassan nem is lehet megszámolni, hányféle létezik belőlük. Mindegyik egy kicsit más, de abban megegyeznek, hogy kényelmesek, és hogy az áruk egészen tűrhető. Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de a vásárlói visszajelzések is igen jók, valamint a társoldalunkon már több modellt is tesztetek – köztük az itteni ajánlat egyike, a leújabb is.
Most nem egy terméket mutatok be nektek, hanem egyből négyet, mivel mindegyik akciós – azaz remek áron rendelhető elő, ráadásul cseh raktárból érkeznek! Egyelőre csak előrendelni lehet ezeket, de megéri kicsit várni a kedvező ár miatt. Ezen felül közös tulajdonság az ergonomikus kialakításuk, illetve a felhasznált anyagok. De nem is ragoznám a szót, vágjunk is bele.

BlitzWolf BW-GC3

Ez a lista legegyszerűbb, ennélfogva legolcsóbb darabja, amely leginkább egy irodai szék kissé felturbózott változatának mondható. A mérete 63 x 55 x 125 centiméter, a tömege 14 kilogramm. A váz fémből és műanyagból készült, a borítás szövet és PU, a maximális terhelhetősége 160 kilogramm. Kialakítása ergonomikus, így deréktájon is ad egy kis tartást, hogy a hosszú játék/munkaidő alatt se gémberedjünk el. A szék két oldalán kartámaszt találunk, amelyek párnázottak, azonban ezek fixen rögzítve vannak. Így ezek nem állíthatók, a székkel együtt mozognak.

Szerencsére a magassága már nem fix, ez 46 – 56 centiméter között lehet a földtől mérve. Emellett dönthető is valamennyire, a szög a testsúlyunkkal állítható, amely rögzítésre kerülhet. A háttámlába – a lapockáknál – két nyílás is található, amelyek segítik a szellőzést. Kinézete egészen visszafogott, még egy irodában is simán megállja a helyét – ha magunknak szerezzük be az ülőalkalmatosságot. A BGNEWGC3 kuponnal az ára mindössze 66,04 $ (~19 790 Ft), a szállítás ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GC3

Kuponkód: BGNEWGC3

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


BlitzWolf BW-GC4

A következő alany méretét tekintve 65 x 54 x 120 centiméteres, a tömege 14 kilogramm. Az anyaghasználat megegyezik az előbbi modellével, azaz fémmel, műanyaggal, PU-val és szövettel találkozunk itt is. A terhelhetőség is maradt a maximális 160 kilogramm, ahogy a kialakítás is ergonomikus. Az ülésmagasság itt is szabályozható egy kis karral, itt viszont 42 – 52 centiméter kötött állítható (a földtől mérve).

A kartámasz itt is megtalálható, azonban ezek már nem fixek, szerencsére felhajthatjuk őket, amennyiben nem tartunk rá igényt. A kinézete hasonlít a GC3-as modelléhez, a szellőzőnyílás a háttámlánál a legszembetűnőbb, illetve kissé más az alakja. Sok a hasonlóság, de egy fokkal talán kellemes a mindennapi használat – főként a kartámasz miatt. Ezt a modellt a SKUF37789 kuponnal tehetjük olcsóbbá, ekkor 70,99 $-t (~21 270 Ft) kell fizetni, a szállítás itt is ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GC4

Kuponkód: SKUF37789

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


BlitzWolf BW-GC5

Tovább haladva a kínálatban ez már egy magasabb szintet képviselő ülőalkalmatosság első ránézésre is. A mérete 66 x 52 x 126 centiméter, míg a tömege 19,5 kilogramm. Az anyaghasználat itt is ugyanaz, mint eddig, így ezt nem írom le ismét, viszont a szék terhelhetősége immár 180 kilogramm. A magasság állítható eme modell esetén is, ez a földtől mérve 48 – 56 centi között szabályozható. A kényelmi fokozat itt már új szintre lép, hiszen a háttámla teljesen – azaz 180o-ban – hátra dönthető, kvázi lefeküdhetünk. Ha ez nem lenne elég, akkor az ülés alól még egy lábtámasz is kihúzható, így a komfortérzet még jobb lehet.

A kartámasz itt a szék aljából bukkan elő két oldalt, és bár ez nem hajtható vissza, a magassága és a pozíciója valamennyire állítható.
A háttámla – ahogy elvárható – szintén ergonomikus kialakítású, ennél a modellnél azonban megtoldották két párnával. Az egyik a derékrésznél található, míg a másik a nyaknál ad kellemes támasztékot. Szerencsére, ha nincs rájuk szükség, ezek levehetők. Ez a modell a BGNEWGC5 kuponnal jóárasítható, ekkor 123,83 $-t (~37 105 Ft) kérnek el, a szállítása ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GC5

Kuponkód: BGNEWGC5

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


BlitzWolf BW-GC6

A sort ezzel a székkel zárom, ami értelemszerűen a legjobb jelenleg a BlitzWolf kínálatában. A mérete 71 x 56 x 135 centiméter, míg a terhelhetősége már 250 kilogramm. Az alkotóelemek ennél a modellnél is a fém – műanyag – PU – lélegző szövet, viszont itt a legfinomabbak, minőségibbek a korábbi székeknél felhasznált anyagokkal szemben. A háttámla itt is dönthető, azonban a teljes vízszint nem érhető el, a maximum dőlésszög 150o lett. A kis videó tanulsága szerint nemcsak a háttámla mozog, hanem egyúttal az ülő rész is, így az egész testünk képes megdőlni.

A fejrész párnázott, de a deréknál is van egy párna, utóbbi kivehető, ha nem akarjuk használni. A kartámasz magassága állítható, illetve ennél a modellnél forgatni is lehet őket. Megvásárolni a BGNEWGC6 kuponnal érdemes, ekkor 107,32 $-ba (~32 160 Ft) kerül a szék, a szállításért nem kell fizetni. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GC6

Kuponkód: BGNEWGC6

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: