Míg a nők a smink és a ruhák, kiegészítők terén élik ki vágyaikat, mi férfiak – jobb híjján – a szerszámokkal tudunk túlzásba esni.

És szerencsére mi járunk jobban, mármint anyagilag, mert míg egy komplett szerszámosláda megvan pár tízezerből, addig pár rúzs, meg mittudomén milyen kence darabja kóstál annyit. És hogy ne vigyük túlzásba a költekezést, ismét jön egy low budget termék – a cím alapján pedig ez nem más, mint egy elektromos csavarhúzó, hozzá tartozó fejekkel.

Nem is szaporítom a szót, lássuk, mi kerülhet a kezünk ügyébe. A henger alakú csavarhúzó 178,8 x 34 x 35 milliméteres, a tömege 250 gramm. Színe kék, míg a működéshez szükséges energiát a szár belsejében elhelyezett akkumulátor biztosítja. Ennek kapacitása 1500 mAh, ami azt jelenti, hogy teljesen feltöltve több, mint ezer (!!!) csavar behajtására elegendő szuflával rendelkezik. Ha pedig lemerül, egy USB Type-C csatlakozón tudjuk feltölteni, nagyjából 150 perc alatt. Így, az üzemidőre nem lehet panasz, ahogy a teljesítményére sem. A maximális nyomatéka ugyanis elektromos használat során 4 Nm, míg „mezei” – kézi erővel – történő behajtásnál ez 8 Nm-re nő. A hajtás iránya a száron lévő gombbal oldható meg, így nemcsak behajtani, de kicsavarni is tudunk vele.

Összesen 3 sebességfokozatra képes, valamint egy lock állása is van, amely a fejnél szabályozható. Amennyiben sötétben vagy sötétebb helyen kell dolgozni, az sem gond, mivel a csavarhúzó végében van egy kis LED gyűrű, amely megvilágítja a munkaterületet nekünk. Ez automatikusan kikapcsolja magát tíz másodperccel azután, ha nem használjuk a szerkezetet.
Készletről lévén szó, nem hiányozhatnak a különböző fejek sem a csomagból. Összesen tizenkettőt kapunk, mindegyik egységesen 50 milliméter hosszú, és S2-es acélból készült.

ÁltalánosMárka: HOTO
Termék:  elektromos csavarhúzó
Szín: kék
Leírás
Maximális nyomaték elektromos üzemmódban: 4 Nm
Maximális nyomaték kézi üzemmódban: 8 Nm
Névleges feszültség: 3,6 V/6 A
Üresjárati sebesség: 220 fordulat/perc
Töltési idő: ~150 perc
Csavarhúzó bitek:
C6,3 x 50mm
SL4
PH1 / PH2 / PH3
H3 / H4 / H5 / H6
T15 / T20 / T25
PZ2
Méret és tömegTermék mérete: 178,8 x 34 x 35 milliméter
Termék tömege:  250 gramm
Csomag mérete: 20 x 5 x 5 cm
Csomag tömege: 350 gramm
Csomag tartalma
1 x HOTO elektromos csavarhúzó
1 x töltőkábel
12 x csavarhúzó bit
1 x használati útmutató

A csavarhúzót és a bitkészletet szerencsére nem kell össze-vissza tárolni, egy praktikus, henger alakú tartóban tárolhatjuk, ami nemcsak praktikus, de jól is néz ki. Erre is ráaggatom a jelzőt, miszerint ez is egy kötelező darab minden háztartásban – ha még nincs. Segítségével el lehet intézni a kisebb munkákat, a 3 fokozat pedig elegendő erőt biztosít mindenfajta csavarhoz. A Geekbuying-on most a 5FCD7YQW kuponnal pedig mindössze 35,99 $-t (~11 680 Ft) kérnek érte, míg a szállításcseh raktárból – 1,79 $ (~581 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

HOTO elektromos csavarhúzókészlet

Kuponkód: 5FCD7YQW

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: