Ha már ajánlgatom nektek a gamer cuccokat, egy jó „állvány” sem maradhat ki az ajánlatok közül, jöjjön hát egy eléggé egyedi darab.

Rendszeres olvasóink egyből fel is kapják a fejüket, hogy én már ilyet ajánlottam a múlt nyáron,  ráadásul szintén a BlitzWolf kínálatából. Nos, ez teljes mértékben igaz, azonban a soron következő modell már a széria 3. tagja -a gyártó ontja magából a termékeket. Ez sem egy hétköznapi, pár ezresért megvehető fa/fém szerkezet kerül terítékre, amely a helyi tacskóban is megszerezhető. Ez bárhol jól jöhet, legyen szó a munkahelyünkről, de otthon is (ha nem ott van most a munkahely) megállja a helyét, főleg, ha sokat vagyunk gépe előtt. Az előnyeit nem ecsetelném, azt megtettem az előző bemutató alkalmával is, de szerintem mindenki tisztában van vele, miért jó, ha megfelelő magasságban van a monitor és a beviteli eszköz. Éppen ezért most a keresztségben a BlitzWolf BW-ESD3 nevet birtokló terméket mutatnám meg nektek – ráadásul egész parádés áron juthatunk hozzá.

A szerkezet három részre osztható, a lábakra, a billentyűzet- és a monitortartó részre. Első blikkre a kialakítás az elődhöz képest nem sokat változott, ugyanúgy fekete színű, és a tartószerkezet fémből készült – ezért is lett a tömege 21 kilogramm. Sajnos a lábak méreteit nem közli a gyártó, de gyanítom, megvan majdcsak az 1 méteres hossz, a szélessége is valahol 0,5 méter körül lehet – az elődökből is kiindulva. Az egész állvány magassága elektromosan állítható, így szabványos, 220 V-os konnektor szükséges a működtetéshez. Alapesetben EU dugaljt kínál a Banggood, de azért vásárlás előtt érdemes csekkolni. A tartószerkezet X alakú, egy kis sínen képes mozogni, hogy megtaláljuk a megfelelő pozíciót, amiben kényelmesen használhatjuk a gépünket. Elég nagy a mozgásterünk, „összecsukva” mindössze 150 milliméteres az állvány, míg a maximális magassága 500 milliméter lehet.


A monitortartó rész 450 x 950 milliméter, a terhelhetősége maximum 30 kilogramm. Simán elfér rajta 2 nagyobbacska megjelenítő, de egy mellett egy gép is vígan elduruzsol nekünk. Ennek a felületén – a hátsó két szélen – találunk egy-egy kis rejtett „ajtót”, ahol a szükséges kábeleket el tudjuk vezetni. Emellett, vagyis az „asztallap” hozzánk közelebb eső végénél egy kis mélyedés is megbújik, ahová a telefonunkat/tabletünket tehetjük, hogy szem előtt legyen.
A billentyűzettartó rész 800 x 330 milliméteres, míg a terhelhetősége 10 kilogramm, amit elég nehéz lenne abszolválni. Itt a kábeleket már nem tudjuk rejtve elvezetni, helyette a munkalap végén van egy kis lemez – hogy ne essen le hátul semmi – és ebben alakítottak ki kis vájatokat, ahol azért elrendezhetjük a kilógó madzagokat.

A monitor- és billentyűzettartó rész között, középen találunk egy USB kimenetet, ahonnan a mobilt/tabletet tölthetjük, valamint itt kapott helyet a magasság állítására szolgáló két gomb is.

Véleményem szerint ez az állvány jól néz ki diszkrét fekete színével. Akinek kicsi, akarom mondani alacsony az asztala, és folyamatosan görnyed a gép előtt, ideális lehet egy ilyen beszerzése – de akár egy régebbi modell is. Ezt pedig most azért (is) ajánlom, mert hiába kínálja a Banggood villámakcióba, tudok rá kedvezőbb árat is mondani. Nincs más teendőd, mint a BGSTRV16 kupont használni, és máris megveheted mindössze 129,99 $ (~39 265 Ft) ellenében. A szállítás jelképes 0,89 $-ba (~270 Ft) kerül, ráadásul cseh raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-ESD3 állítható monitorállvány

Kuponkód: BGSTRV16

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: