A BlitzWolf BW-CDW1 nevezetű szerkezet leveheti a sokak által nem igazán kedvelt konyhai teendők egy részét a vállunkról.

Sokan vannak, akik egyszerűen utálnak mosogatni – és nekik egy mosogatógép maga a megváltás. Viszont szép számmal akadnak köztünk, akik olyan lakásban laknak, amelynek a konyhája nem mondható tágasnak – így ők nem élvezhetik a mosogatógép előnyét. Nos, most utamba akadt a BlitzWolf legújabb konyhai eszköze, amely egy kicsi – és okos – mosogatógép. Leszögezem előre, ezzel nem fogjuk a 20 literes lábast, és a vendégsereg által hátrahagyott megszámlálhatatlan mosatlant elmosni azonnal, de a mindennapi koszos tényér-bögre kombókkal elbánik.

Mint mondtam, nem egy nagy szerkezetről beszélünk, a mérete 51x 48 x 52 centiméter, míg a tömege 12 kilogramm.  Nekem elősre inkább egy oldschool melegszendvics sütő ugrik be – nem vagyok már mai darab ezek szerint. A megszokott, egyszerű kinézettel rendelkezik, de ezt a BlitzWolftól már megszoktuk. Szemből nézve az elején találjuk a lefelé nyitható ablakos tálcát – ahol értelemszerűen a tányérok, evőeszközök pakolhatók be, míg fölötte a kezelőpanel és az LCD kijelző kapott helyet. Ez döntve van, így kényelmesebb, mondhatni jobban kézre esik minden gomb. A tetején egy kupak kapott csak helyet – ahol vizet tölthetünk bele a mosogatáshoz, ha nem szeretnénk a vízvezetékre kötni a készülékt. Az oldalak csupaszok, míg hátul, kissé diszkréten (félig elrejtve) pihennek a csatlakozók, itt tudjuk rákötni a vízvezetékre és a lefolyóra a szerkezetet, valamint az energiaellátás biztosítására is itt találjuk a kábelt.

A befogadóképessége nagyjából 20 edény – na nem a nagyobb méretű lábasokból – inkább tányérok, ahogy a képekből is könnyen leszűrhető. Itt már csak kikívánkozik belőlem egy dolog, amit nagyon nem értek… Miért kellett az elejére ablak, ki az, aki ott ül előtte, és nézi, miképp „mossa el” a koszos tányérokat a gép? Na nem baj, ezen (valahogy) csak túl lehet lendülni.
A kinézet ugye fontos szempont bármilyen eszköz esetén, de azért a tudásáról is beszélni kell, elvégre okos mosogatógépről beszélünk. Összesen ötféle programmal látták el a szerkezetet, a standard-on kívül kapunk egy gyors- egy eco- egy erős- és egy gyümölcsmosó programot. Gondolom, egyiket sem kell elmagyarázni mire való, a gyümölcsös program azért megmosolyogtatott. A gép nagyjából öt liter vizet fogyaszt egy program alatt, amelyet 75oC-ra melegít fel, hogy ne csak a szennyeződések tűnjenek el, de a baktériumok se élhessék túl a mosogatást. A procedúra végén pedig meleg levegővel száríthatjuk meg az étkészletet, így nemcsak hamarabb használhatók újra, de a vízcseppek sem száradnak az edényekre.

A mai kor követelményeinek megfelelően a mosogatógép telefonról is vezérelhető. Így bárhol és bármikor elindíthatjuk a mosogatást, vagy ellenőrizhetjük, éppen hol áll a program.
Ez egy miniatürizált változata a már jól ismert és megszokott, beépíthető mosogatógépeknek, amely akár kis konyhában, vagy a nyári lakban is könnyedén használható. És most kuponnal még jobb áron vehetjük meg. A kasszánál használd a 10%ForBGBW kupont, így 269,99 $ (~82 450 Ft) ellenében megvásárolhatod. A szállítása ingyenes, ráadásul cseh raktárból érkezik 4 – 6 munkanap alatt. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-CDW1

Kuponkód: 10%ForBGBW

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: