Egy elektromos roller (HIMO L2) és egy elektromos bicikli (ENGWE EP-2 Pro) azoknak, akik még az indián nyárban is suhannának, plusz egy ráadás!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én napról napra egyre több elektromos rollert látok az utcaképben, én ez nem csak Budapestre, hanem már vidékre, például Erdőkertesre vagy Veresegyházra is igaz. Látom, ahogy fiatalok összehajtott scooterrel szállnak le a vonatról, majd az állomásról a haza vezető utat gyorsan és könnyedén suhanva teszik meg. Tény, e terület hazánkban jelenleg szabályozás alatt áll, de az szerintem vitán felüli, hogy az ilyen fajta elektromos közlekedés jó dolog, és egyre nagyobb szerepet fog kapni a jövőben, szóval talán nem is az a kérdés, hogy lesz-e elektromos rollered vagy biciklid, hanem hogy mikor?! Ha már most is a határán billegsz, itt van két jó ajánlat a nyár végére, ráadásként pedig egy igazi nagyvad:

HIMO L2 elektromos roller

Jó cucc, jó áron. Nem nyújt semmi extrát, de azt viszont elég stabilan hozza. A test 10 colos kerekeken gurul, de a gumik kontakt felülete elég széles, így határozottan fogja az utat, a maximális sebesség, amit tud 25 km/h (ezt 350 wattos motorral éri el). Ez ugyan nem őrült tempó, de ha esemény van, jó lenne megállni is valahogy, erre szerencsére a gyártó is gondolt. A fék a már más típusoknál is látott dupla rendszerű megoldás, tehát nincs meglepetés: tárcsafék és motorfék kombinációja. Utóbbi előnye, hogy így bizonyos szintű energiavisszanyerés is elérhető.

Az energiaforrás 40 darab 18650-es szeletből áll, az összkapacitás így 10 Ah, amivel a maximális hatótáv elérheti a 35 km-ert. Nyilván ez attól is függ, hogy energiatakarékos, normál vagy sportmódban hajtjuk-e a paripát. Külsőre elég letisztult a vas, nincs sok csili-vili, de lámpa van elől és hátul is, ráadásul a kijelző is mutatós. Nekem az tetszik benne különösen, hogy három lépésben összecsukható, a tömege pedig nem vészes, 18,7 kg.

Ha neked is bejön, az alábbi linken berendelheted ingyenes szállítással EU raktárból, a GKB795S kuponkóddal faragva 498,99 dollárért.

HIMO L2 elektromos roller

Kuponkód: GKB795S

ENGWE EP-2 Pro elektromos bicikli

Ez a guruló más kávéház, hiszen nem roller, hanem bicikli, így az utazási pozíció is teljesen más. A kerekek 20 colosak, a rajtuk lévő széles és ballonos gumi terepre is alkalmas. A váz alumínium, így a gép teljes tömege 32 kg, és kellően mobilis is, mert igény esetén összehajtható kábé félbe, mint egy szendvics.

Ide persze kakaóból is több kell, ennek okán a motor 750 wattos, amivel akár 45 km/h-s tempó is megugorható – ez már nem gyerekjáték. Éppen ezért a mechanikai fék első-hátsó tárcsafékből áll, és a bringán természetesen van váltó is, ami egy Shimano darab és hét sebességet kínál. A nagyméretű, informatív kijelzőn három féle hajtási mód állítható be: tisztán elektromos, rásegített, tisztán manuális. Ezen belül az elektromos mód is öt léptékben szabályozható.

A 48 V-os, 12,8 Ah-s akkupakk a nagyjából 6 órás töltési fázis után tisztán elektromos módban 60 km-es, rásegített módban akár 120 km-es hatótávot kínál, meglehetősen kényelmes körülmények között. Ha neked is megfájdult rá a fogad, most ez is ingyenes szállítással parkolhat le a lakásban EU raktárból érkezve, pár nap alatt, VÁM- és ÁFA mentesen, a GKB571S kuponkóddal 1043,99 dollárért.

ENGWE EP-2 Pro elektromos bicikli

Kuponkód: GKB571S 

Ráadás: CMACEWHEEL RX20 MAX elektromos bringa

Ez már expert cumó, nem feltétlen a kezdőknek való. Dupla 750 wattos motor, 40-60 km-es tiszta elektromos, illetve 70-110 km-es rásegítéses hatótáv, 45 km-es/h-s max sebességgel. Az akkucsomag 48 V-os, 15 Ah-s egység, 18650 cellákból. A többi paramétert tekintve nagyjából hasonló az ENGWE EP-2 Prohoz, de azért az az extra kisállat-hordozó az elején elég meleg, már amiatt megéri a felárat, egy „Csivava-töltettel” azonnal szert teszünk egy természetiközeli dudára is, amivel rövid úton az utcakép császárai lehetünk.

Ezek után teljesen megértem, ha már csak a linket keresed a rendeléshez, ami egyébként cseh raktárból történik pár nap alatt, VÁM- és ÁFA mentesen, a BGb1d480 kuponkódot használva 1269,99 dollárért.

CMACEWHEEL RX20 MAX

Kuponkód: BGb1d480


facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: