A Niubility N2 alapból egy jó árú összecsukható elektromos roller, de a TOMTOP friss akciós ajánlata keményen odapirított a konkurenseknek!

A modern közlekedés egyik alappilére kezd lenni az elektromos roller, nem is kérdés miért. Kényelmes, gyors, egyszerű a használata, és jogsi sem kell hozzá. Ami a lényeg egy ilyen szerkezetnél, hogy legyen jó a hatótávja, illetve ne egy gyerekre méretezzék (kivéve, ha nekik van szánva). Nos, a Niubility N2 ezeknek eleget is tesz, lássuk, mit is kapunk, ha rá esik a választásunk!

A váz, ahogy elvárható, alumínium-ötvözetből készült, ezáltal könnyű és merev. A mérete 117 × 47 × 124 centiméter (összecsukva 117 × 47 × 51 cm), míg a tömege 14 kilogramm. Színe fekete, a fékbowden-takaró borítás ezt kicsit feldobja a pirossal – ez a párosítás általában jól szokott működni, tetszetős a szemnek. A kerekei 10 hüvelyk átmérőjűek, a hátsó kereket pedig tárcsafékkel lassíthatjuk le. A biztonságos közlekedést segíti a megfelelő menetfény, ami elől beépített fehér LED lámpa, valamint a manapság már elvárt extrának mondható , hátsó féklámpa.

A Niubility N2 használatát 13 éves kortól ajánlja a gyártó, a kormány szár 120 és 200 centiméteres magasság között állítható, míg a terhelhetősége 120 kilogramm.

A szerkezet – és a használója – mozgatásáról a 350 W maximális teljesítményű, szénkefe-nélküli motor gondoskodik. Ennek hála akár 25 km/h-ás maximális sebességgel is közlekedhetünk, és akár 25°-os emelkedőn is képes felkapaszkodni. A rendszer energiaellátásáért egy 36 V-os, 10 Ah-ás akkumulátor felel, ezzel a roller 27 – 32 kilométeres hatótávval bír megbirkózni. Az akku teljes feltöltése sem tart egy örökkévalóságig, 5–6 óra alatt telenyomhatjuk, aztán újra bevethetjük a Niubility N2 gurulót. Ha pedig épp nem használjuk, az összecsukása egy mozdulattal megoldható, ami után lényegesen kevesebb helyet foglal, akár autóban, akár tömegközlekedésen kényelmesen szállítható.

Műszaki adatok:

Anyag: alumínium ötvözet
Motor teljesítmény: 350 W
Kerékméret: 10 hüvelyk
Max sebesség: 25 km/h
Hatótáv: 27 – 32 km
Max emelkedő: 25 °
Terhelés: max 120 kg
Alkalmazható magasság: 120 – 200 cm
Akkumulátor: 36 V 10 Aa lítium akkumulátor
Bemeneti feszültség: 100-240 V
Töltési idő: 5-6 óra
Sárvédő: PVC
Méret összecsukva: 117 * 47 * 51 cm
Méret kinyitva : 117 * 47 * 124 cm
Tömeg: 14 kg

Csomaglista:

  • 1 * elektromos roller
  • 1 * töltő
  • 1 * hatlapfejű csavarkulcs
  • 1 * belső cső
  • 1 * felhasználói kézikönyv

Tudom, így az ősz kezdetekor furcsa lehet, hogy egy elektromos rollert ajánlok, azonban az időjárás még mindig simán lehetővé teszi a használatát, és ugye remélhetőleg jövőre is lesz tavasz meg nyár! De aki már vágyik a suhanásra, amíg nem lesz hó, vagy nem csap át mínuszba a hőmérséklet, addig simán használhatja. Nyilván az ősznek is köszönhető, hogy most gyakorlatilag eddig sosem látott akciós áron szerethetjük be a Niubility N2-t, ugyanis az elektromos roller alapára 294,11 dollárra zuhant a Tomtopnál, de ha valakinek ez még nem lenne elég meggyőző, a TFNBN2 kuponkóddal ezt mégtovább csökkenthetjük, egészen pontosan  282,34 dollárra, tehát ~ 87990 Ft-ért lehet a miénk egy minden szükséges funkcióval ellátott, 10 colos elektromos roller! ellenében juthatunk hozzá. A szállítás német raktárból történik, ami azt jelenti, hogy 3-5 munkanap alatt kézhez is kapjuk a csomagot, ráadásul ingyen. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 Niubility N2 elektromos roller

Kuponkód: TFNBN2

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: