A BlitzWolf BW-PL5 töltővel akár a háztartás összes mobil eszközét etetni tudjuk egy időben, és kuponnal most az ára is remek!

A BW-PL5 modell az igazi nagyágyú, a termékkategória királya, a legnagyobb, legducibb példány, ami persze érthető, ha megpillantjuk, hogy nem kevesebb, mint négy darab USB portot helyeztek el rajta. A már megszokott minimál stílusú BlitzWolf dobozból gyorsan a konnektorba kívánkozott az egység, mely tenyérbe véve igencsak megtelíti azt, ezért cserébe gyakorlatilag egy füst alatt megoldjuk vele az összes eszközünk töltését, hiszen egy időben rámehet akár két telefon és két darab okososóra is. Ez a töltő jelenleg fehér színben képviselteti magát a kínálatban, a lekerekített ívekkel tarkított minőségi műanyag borítást oldalt a már ismerősként köszönő BlitzWolf embléma dobja fel, de az egyik keskenyebbik oldalon itt sem maradt el a töltéssel kapcsolatos legfontosabb adatok ismertetése. A négy darab USB portot egy piros keret öleli körbe, a csatlakozók mellett látható felfestés üzenete pedig egyértelmű, a három darab felső dugalj hagyományos töltésre szolgál, míg az alsó, zöldre festett USB aljzat képes a QC3.0 kompatibilis gyorstöltésre. Áram alá helyezett állapotban a BW-PL5 szolid kék fénnyel világítja meg a portjait, így akár este és könnyen beletalálhatunk a célba.

bw pl5 1

Jellemzők:

  • QC3.0 gyors töltés a kompatibilis eszközök nagy sebességű töltéséhez.
  • Power 3S: automatikusan alkalmazkodik a készülék követelményeihez az intelligens, gyors és biztonságos töltés érdekében
  • négy portos töltés: akár négy darab eszköz egyidejű megtáplálása
  • egyedi design: modern, ergonómikus és elegáns
  • többszörös védelem: a belső töltőáramkör túlfeszültség, túláram- és rövidzárlat elleni védelemmel is fel van vértezve
  Márka   BlitzWolf®
  Modell   BW-PL5
  Dugó   EU
  USB csatlakozó   Négy USB port
  Teljesítmény   30 W (max.)
  Bemenet   AC 100-240 V 50 / 60 HZ 0.8 A MAX 
   Kimenet   QC3.0 Port DC 3.6-6.5 V = 3 A / 6.5-9V = 2 A / 9-1 2V = 1,5 A
  Spower Port DC 5V = 2.4 A Minden port (összesen 12W)
  Méret   61 × 61 × 30 mm
  Szín   fehér
  Nettó tömeg   126 g
   Tömeg   150 g

 

bw pl5 2

Csomag tartalma:

  • 1 darab BlitzWolf BW-PL5 30 W QC3.0 2,4 A 4 portos USB gyorstöltő EU
  • 1 darab BlitzWolf garanciajegy

bwctest 1 9

Nyilván a töltési teljesítményt tekintve a BlitzWolf eme megoldása nem versenyezhet a legfrissebb verziókkal, de itt nem is az a cél, hogy egy eszközt tudjunk baromi gyorsan tölteni, hanem hogy sok eszközt tudjunk egyszerre megtáplálni, erre pedig tökéletes a BW-PL5, aminek mostanra az ára is elég kellemes tartományba süllyedt. Már a 15,99 dolláros alapár sem rossz, de ezt a BGHU1100 13,99 dollárra (~4390 forint) csökkenthetjük, ha cseh raktárból rendeljük meg a terméket, ahonnan pár nap alatt el is jut az ajtónkig. Ráadásul most USB kábelt is kapunk mellé ajándékba!

A töltő megvásárlásához kattints ide:

BlitzWolf BW-PL5 30W QC3.0 Fast Charging 2.4A 4-Ports USB Charger EU

Kuponkód: BGHU1100


facebook button final

Ha a fenti kuponkód már nem működik, írjatok nekünk facebook elérhetőségeinken keresztül!

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!