Játszószőnyeg korláttal, kapukkal, kosárpalánkkal, húzódzkodóval egy babakarám árának a feléért. Tényleg hihetetlen!

Aki már szülő, az tudja, hogy a már mászni, kúszni, ülni képes baba bizony nem akar egy helyben maradni, hanem szeretne minél többet, minél hamarabb felfedezni a világból, ennek okán útra is kel és megy, amerre csak tud. Hogy ne legyen baleset, kénytelenek vagyunk valamilyen határokat kialakítani, erre egy jó megoldás a babakarám/babakerítés. Mi is ezzel oldottuk meg a kérdést, hiszen egy jókora területet le tudtunk keríteni a játékra, ahol biztonságban ott lehetett hagyni a gyereket, amíg mi például főztünk vagy takarítottunk.

A második poronty közeli érkezése révén ismét aktuálissá vált ez a kérdés, és bár a korábbi babakarám be van tárazva a padlásra szükség esetére, nem kizárt, hogy mennie kell, mert új versenyző érkezik a helyére…

Baby Playpen Folding Indoor Outdoor Toddler Kid Safety Barrier Game Toddler Craw Safety Fence

Ez az angol becsületes neve, én szerintem a továbbiakban játszótérnek fogom hívni. Mint látható, lényegében ez is egy babakarám, de egy olyan kivitel, ami igen komolyan fel van extrázva, majd mindjárt mutatom is, hogy mikkel. Magának a határolt területnek a mérete 123 × 180 × 62 cm, akárhogy számolom, ez 2,21 m2-nyi felület 1,37 m3 térfogattal, szóval egy babának igencsak tágas mini világ. A gyártó 0 és 6 éves kor között javasolja a használatát, szerintem a gyakorlatban azért ez inkább 0-4 évet fog jelenteni.

A játszótér összecsukható, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, köszönhetően a jó minőségű anyagoknak (nagy sűrűségű oxford szövet, ami légáteresztő és könnyen tisztítható), valamint a stabil váznak, ami rozsdamentes acélból készült. Az egyes kerítésblokkok légáteresztő, puha fekete hálóval vannak kialakítva, olyasmi anyag lehet ez, mint a trambulinok védőhálója.

A szerkezetre kifeszített anyag alatt ugyan szivacsolást nem látok, de nem tartom gondnak, hiszen a teljesen fából készült babakarámunk esetén sem alkalmaztunk semmi ilyesmit, aki esetleg nagyon kis korban mégis tart ettől, például egy pokróc ráterítésével simán meg lehet oldani.

Az, hogy van egy zipzáras ajtó a játszótéren, nyilván elvárt dolog, de az különösen tetszik a termékben, hogy nem álltak meg itt, hanem úgy tervezték meg a játszóteret, hogy egy mini focikaput és egy mini kosárlabda palánkot is elhelyeztek benne. Ezekbe elsődlegesen nyilván nem kosárlabda fog kerülni, hanem az a sok apró labda, amivel opcionálisan meg lehet tölteni a kis játszóházunkat.

További extra még, hogy a kerítés belső oldalain néhány helyen gyűrűk is fel vannak függesztve, aminek a segítségével a baba fel tudja húzni magát, ha már a járástanulás rögös útjával incselkedne. Ugyancsak apró, de annál szimpatikusabb figyelmesség, hogy a kerítés külső oldalán egy tárolózsebet is elhelyeztek, ide be tudunk tenni mindenféle dolgot, telefont, pelenkát, törlőkendőt, innivalót, stb.

A termék jelenleg négyféle színben is raktáron van, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Velem már a 65,99 dolláros alapár is azt mondatná, hogy ide vele, hiszen ez kevesebb, mint 23 ezer forint, ez körülbelül egy hagyományos babakarám ára, ami csak egy kerítés, mindennemű extra nélkül. A BG7201a2 kuponkóddal viszont ezt az árat még közel felezhetjük(!!!!!), és 34,99 dollárért, azaz 12680 forintért lehet a miénk (és a babáé) a játszótér, amire ráadásul már semmi nem jön rá, mert ingyenes szállítással kapjuk meg cseh raktárból VÁM- és ÁFA-mentesen 4-6 munkanap alatt! Nem tudom mekkora lehet az akciós készlet ennyiért, de én már rá is repültem, ha tetszik, ti se halogassátok!  Itt tudjátok megrendelni:

Baby Playpen Folding Indoor Outdoor Toddler
Kid Safety Barrier Game Toddler Craw Safety Fence

Kuponkód: BG7201a2

Megjegyzés: az egyes képeken látható rengeteg labda nyilván nem tartozék, ha egyúttal azokat is szeretnétek a játszótérhez, itt tudjátok megrendelni:

100pcs Soft Plastic 7cm Ocean Ball Funny Baby Kids Swim Pit Pool Ball Toys Mix Color

5.5/7/8cm Baby Kid Pit Toy Swim Colorful Soft Plastic Ocean Ball 50/100/200PCS Novelties Toys


facebook button final

Ha a fenti kuponkód már nem működik, írjatok nekünk facebook elérhetőségeinken keresztül!

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!