Önállóan felmos és porszívózik.

ROIDMI EVA öntisztító és ürítő robotporszívó

A ROIDMI EVA öntisztító és ürítő robotporszívó egy teljesen automatizált takarítógép, amelyet úgy terveztek, hogy a takarítás gyerekjáték legyen. Az önürítő és öntisztító funkcióinak köszönhetően ez a robotporszívó tökéletes azok számára, akiknek elegük van abból, hogy állandóan takarítaniuk kell a padlót és ki kell üríteniük a porzsákot.

A robotporszívó nagy porzsákkal rendelkezik, amely akár 60 napig is képes összegyűjteni a port, a porzsák ráadásul antibakteriális, amely elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, így higiénikus és szagmentes környezetet biztosít. Az EVA robotporszívó nagy, 4 literes víztartályt is kapott. Két tartályos rendszerrel dolgozik, amely szétválasztja a tiszta és a piszkos vizet, így még könnyebbé teszi a takarítást.

A porszívó emellett erőteljes, 48 W-os szívóerővel rendelkezik, a felmosórendszerrel 12 N nyomású, ami a szőnyegek és a padlók tisztítását gyerekjátékká teszi. A porszívó vortex erős szélrendszerrel is fel van szerelve a gyors száradás érdekében, valamint penész és szag elleni felmosóbetétekkel, amelyek segítenek tisztán és higiénikusan tartani a padlót.

Az EVA robotporszívó PSD sarokérzékelő rendszerrel és LDS magas érzékelő rendszerrel dolgozik, ami segít elkerülni, hogy alacsony bútorok alatt vagy szűk helyeken elakadjon. A porszívó emellett fokozatos sávjelző lámpákkal van felszerelve, amelyek jelzik a tisztítási állapotát, valamint az alacsony akkumulátor- és töltöttségi szint, a szennyvíztartály megtelt és a felmosórongy száradásának jelzőfényeivel.

A legtöbb nemzeti nyelvet támogató APP segítségével tisztítási ütemtervet is beállíthat, és kijelölheti a korlátozott tisztítási zónákat. A porszívó olyan intelligens otthoni rendszerekkel is együttműködik, mint az Alexa és a Google, és három söprési móddal rendelkezik: porszívózás és felmosás mód, porszívózás mód és felmosás mód.

Az EVA öntisztító és ürítő robotporszívót a ROIDMI tervezőcsapat tervezte, amely hat nemzetközi formatervezési díjat nyert, köztük az IF Design Award, a reddot Design Award és a G-mark Design Award díjakat. A porszívó nemzetközi tanúsítványokkal is rendelkezik, így megbízható és kiváló minőségű takarítási megoldást jelent.

Összességében a ROIDMI EVA öntisztító és ürítő robotporszívó nagyszerű befektetés azoknak, akik egyszerű és problémamentes takarítást szeretnének. Fejlett funkcióival, erőteljes szívóerejével és higiénikus tisztítórendszerével ez a robotporszívó biztosan megkönnyíti az életét.

Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

 

ROIDMI EVA öntisztító és ürítő robotporszívó

 

 

Támogatott tartalom