A zenekedvelők és bulizni vágyók ne hagyják ki: a Tronsmart Bang Max hordozható hangszóró most kuponnal kedvezményes áron beszerezhető.

A Tronsmart Bang Max hangszórót szabadtéri kirándulásokra, bulikra tervezték, IPX6 védelemmel rendelkezik, de beltéren is használható, hogy kiegészítse a videó- vagy számítógépes rendszer hangzásvilágát, vagy feldobja a házibuli hangulatát.

Nem kevesebb, mint 130 watt teljesítményt nyújt, és szinkronizálható LED-es fényshow-val, amely egy erre a célra szolgáló alkalmazáson keresztül kezelhető. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a hangparaméterek és az RGB-beállítások módosítását a személyre szabott hangulat megteremtése érdekében.

Ami a csatlakoztathatóságot illeti, ez a hangszóró Bluetooth 5.3-mal van felszerelve. Ez lehetővé teszi egy okostelefon és egy mikrofon egyidejű összekapcsolását, vagy akár egy vezetékes mikrofon és egy hangszer, vagy akár két vezetékes mikrofon egyidejű összekapcsolását.

Az üzemidő a másik erős oldala ennek a hangszórónak. Teljes feltöltés után több mint 24 órán keresztül megszakítás nélkül pörgethető róla a zene. A hatalmas, 18 000 mAh-s akkumulátora USB-csatlakozón keresztül powerbankként is használható, okostelefonok és táblagépek újratöltésére.

Azok számára, akik szeretik a szabadtéri expedíciókat, a hangszóró vízálló IPX6 jóváhagyással. Ez ellenáll a fröccsenő vízzel és esővel szemben.

Tronsmart Bang Max megvásárlásához most a TSBMAX kupon használatáva, csak 171,45 dollárra lesz szükségünk, ami 59 ezer forint, ráadásúl ajándékba jár hozzá egy Tronsmart Trip TWS hangszóró is!

Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

Tronsmart Bang Max

A termék EU raktárból érkezik, a rendelést követően 3-5 napon belül, nincs további szállítási díj, VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van! A szállítási biztosítás (6,29 dollár) nem kötelező, de ajánlott!