A Moto G7 körül az elmúlt időszakban eléggé forr a levegő, ennek eredményeként számos pletyka látott vele kapcsolatban napvilágot, például…

moto g7

A mostani információmorzsa apropója egy Geekbench pontszámokat tartalmazó táblázat, mely a forrás szerint nem is a “sima” Moto G7, hanem egy bizonyos Play verzió specifikációját taglalja. A listában látható Snapdragon 625 már kissé csalódást keltő lenne a főverzióhoz vagy egy megnövelt méretű kiadáshoz, így valószínűleg egy olcsóbb módozat is készül majd Play néven (elődjéhez hasonlóan), ebbe kerül majd a 625-ös SoC.

motog7 play

Emellett a forrás Snapdragon 632 és Snapdragon 660 rendszerchipekről is említést tesz, feltehetőleg ezek kerülnek majd bele a Moto G7 és G7 Plus modellekbe, tehát nyers erőben is jól lesz tagolva a három testvér.  E gondolatmenet kapcsán nem lenne meglepő, ha a költséghatékony Play kiadásba a Snapdragon 625 mellé 3 GB GB RAM kerülne, de ez így is egy korrekt frissítés a tavalyi Moto G6 Play modellhez képest, amiben még a Snapdragon 430 teljesített szolgálatot.

Belépő szintű mivolta ellenére a telefon Android 9.0 Pie operciós rendszert futtat majd alapból, így szoftveres tekintetben is napakész lesz az eszköz. Természetesen sok függ majd az árazástól, konkrétumokkal vélhetően februárban tudunk szolgálni, amikor egy sajtóesemény keretein belül hivatalosan is bejelentik a modellt Brazíliában.

Forrás: GSMarena