Végre megint érezhetően 30 dollár alatt a nagy kedvenc!

band 3

A Xiaomi új okoskarkötőjét közel nem annyira keresett, mint a kezdetekben volt, ennek oka pedig valószínűleg az árral is összefügg. Az utóbbi időben a forint enyhén szólva sem szárnyal a dollárhoz képest, ráadásul a kínai áruházak is árat emeltek. A kezdetekben elérhető 27-28 dollár helyett mostanában nem ritka a 32-35 dolláros ár sem. Ezért örülünk annyira, hogy legalább most megint behullott 30 dollár alá a Banggoodos leárazásnak köszönhetően.

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Heart Rate Monitor Bluetooth 4.2 Wristband- Black

Bizonyára olvastataok már erről a karkötőről, vagy másképp mondva fitnessz trackerről. A Xiaomi Mi Band 2, ennek a karkötőnek az elődje a világ legsikeresebb ilyen terméke lett, és ezt a hagyományt az Mi Band 3 is folytatja. Már az előd is tökéletesnek volt mondható, de az új szérián így is sikerült csiszolni egy keveset. Nagyobb lett az akkumulátor kapacitása, nagyobb lett a kijelző és akár 50 méteres mélységig is merülhetünk vele, akkor sem fog beázni.

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Heart Rate Monitor Bluetooth 4.2 Wristband- Black

Természetesen mindent tud, amit egy ilyen karkötőtől elvárhatunk, így hű társunk lesz a sportolásban. De nem csak ott, a hétköznapokban is kényelmes viselet, ráadásul a rengeteg különböző szíjjal, pánttal még ízlésünkhöz is tudjuk igazítani.

A lényeg tehát az, ha vágytál ilyenre, akkor ne habozz, nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz hasonló áron!

A vásárláshoz kattints ide: 
Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő – 26,99 USD – Banggood

Vásárlási segédlet: