Akarsz robotporszívó tulajdonos lenni háromezerért? Most lehetsz!

xiaomi robot2

A kuponlistát böngészve egy érdekes dolgon akadt meg a szemem. A Xiaomi cuccokat egyébként is folyamatosan figyeljük, hiszen e gyártó esetében minőségi problémákkal nem igazán szoktunk találkozni. Legfőképpen okostelefonjaikról ismerhetjük a márkát, de lassan elmondhatjuk, hogy az élet minden területén jelen vannak, és ez alól a robotporszívók világa sem kivétel.

xiaomi robot1

A robotporszívók minősége és tudása fényéveket fejlődött az elmúlt években, és mivel egyre több cég foglalkozik a gyártásukkal, lassan egy átlagos család is gond nélkül megengedhet magának egy olyan modellt is, ami alkalmas az egész ház padlózatának tisztán tartására. A későbbiek során ilyenekkel is foglalkozunk majd, most azonban bemelegítés képpen egy kis aranyos asztali megoldással ismerkedünk meg:

XIAOMI NUSIGN NSYP198 Desktop Cleaner Mini Lightweight Durable Vacuum Cleaner

A Xiaomi e megoldása mindössze 8,20 × 8,20 × 6,00 cm nagyságú, nem véletlen az „asztali” megnevezés. Külsőre édesanyám HeliaD arckrém-dobozára emlékeztet, működést tekintve pedig egy örökké éhes hörcsöghöz tudnám hasonlítani, ami minden kis morzsát felcsócsál az asztalról, ami az útjába kerül. Egy igazi kis “sucker”. Fussuk is át, mit tud!

xiaomi robot3

Jellemzők:

  • Erős szívás, egygombos kapcsoló, spirálventilátor, teljes körű poreltávolítás
  • A szívórerő 360 fokban épül fel és teljesen eltávolítja a port
  • A spirális belső kerék nagy szívóerőt kreál, miközben alul nejlonkefék védik az asztal felületét
  • Anyag: ABS
  • Áramellátás: 2 AA elem (akkumulátor nélkül)

Specifikáció:

MárkaNUSIGN  (XIAOMI együttműködési márka)
ModellNSYP198
Akku2 x AA elem (nem tartozék)
Zaj (dB)58 – 60 dB
Anyag ABS
Szín Fekete
Tömeg130 g
Volumen433 m³
Méret 8,20 x 8,20 x 6,00 cm

 xiaomi robot4

Ha te is szeretnél egy ilyet magadnak, akár morzsát szedni, akár poénból zümmögtetni a kollégák, barátok előtt, akkor a Banggood oldalán a 14,24 dolláros alapár helyett a q039aff kuponkódal 10,55 dollárért, azaz körülbelül 3000 forintért lehet a tiéd, mivel a szállítás is ingyenes. Kici, ócó robotporszívó, de aranyos és Xiaomi!

XIAOMI NUSIGN NSYP198 Desktop Cleaner Mini Lightweight Durable Vacuum Cleaner


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: