Ráadásul friss kuponunk is van hozzá, így az előrendeléses árnál is kedvezőbben kaparinthatjátok meg a Pro verziót, az elsők között!

mi9tpro intro 2

Pontosan egy hete adtunk hírt arról, hogy a Xiaomi Mi 9T Pro változata érkezőben van. Erre sokan vártunk, de nem tudtuk, csak sejthettük, hogy egyszer bekövetkezik. Szerencsére a Xiaomira nem jellemző, hogy csalódást okozna, és most sem estek abba a hibába, hogy kihagyjanak egy ekkora ziccert.

A Redmi K20 és K20 Pro már egy ideje kapható, Európában viszont a jelek szerint a cég a felsőkategóriában nem akarja szerepeltetni a Redmi nevet, inkább maradnak a Mi (9) jelzésnél. A Redmi K20 öreg kontinensre honosított változata így a Xiaomi Mi 9T, ami hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend. Azonban sokan kivártak, hátha a K20 Pro is hasonló átalakuláson megy keresztül, mint a kistesója. Nekik lett igazuk, már csak egy dolog van hátra: rendelni!

mi9tpro 1

Ismétlésképpen, azoknak, akik nem lennének képben a Mi 9 Pro (K20 Pro) képességeivel:

A kijelző egy 6,39 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED panel, az ujjlenyomat-olvasó bele van építve, akár csak a Mi 9 SE és a Mi 9 esetében. Az előlapi kamera a készülék tetejéből csúszik ki, aminek felbontása 20 megapixel (f/2,2). A hátlapon nincs változás, a főegység a 48 megapixeles Sony IMX586 f/1,8-as optikával, mellé egy 13 megapixeles ultraszéles és egy 8 megapixeles telefotó szenzor kerül. A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 855 SoC robog, ami hosszú évekre elegendő naftát szolgáltat. Az NFC mellé megkapunk minden földi jót, így a 4000 mAh-ás akkut és a 27 W-os gyorstöltést is.

mi9tpro intro

A Banggood előrendeléses akciójában a 6/64 GB-os változat ára 499,99 dollár, ezt a BGM9TP64 kuponkód használatával 429,99 dollárig (~125.590 forint) csökkenthetjük. Ugyanez a 6 GB RAM-mal, de 128 GB belső tárhellyel bíró modell esetén 549,99 dollár, amiből a kuponkód BGM9TP128 alkalmazásával közel 100 dollárt lecsippenthetünk, hiszen a kuponos ár 459,99 dollár (~134.490 forint). A vám- és ÁFA-mentes szállítást biztosító EU Priority Line költsége 3,67 dollár, tehát körülbelül 1100 forint.

A telefonokat az alábbi linkeken tudod megrendelni:

Xiaomi Mi 9T Pro 6 GB RAM/64 GB ROM – Global Version
Xiaomi Mi 9T Pro 6 GB RAM/128 GB ROM – Global Version

Megjegyzés: ha tényleg akartok egy ilyen csúcskészüléket, ne húzzátok sokáig, mert a kuponkód csak 100 darabra szól, és ki tudja hány darab talált már eddig gazdára!


Ha már beruházunk egy ilyen gyönyörű és nagy tudással felvértezett telefonba, ne feledkezzünk meg annak megfelelő védelméről sem! Ne váljon a megérkezése pár nappal később egy karc vagy egy leejtés miatt bosszúságba! Ezt úgy a legegyszerűbb elkerülni, ha már az okostelefon megrendelésekor egyúttal megrendeljük hozzá a megfelelő tokot és az üvegfóliát is, amivel a szállítási díjon is spórolhatunk!

Ajánlott darabok Xiaomi Mi 9T-hez és Mi 9T Pro-hoz:

bakey 3in1 mi9

Bakeey 3 az 1-ben teljes testet védő keménytok Xiaomi Mi 9T családhoz – 5,99 dollár

bakey doubleglass mi9

Bakeey teljes testet védő üveg bölcső + üvegfólia Xiaomi Mi 9T családhoz – 14,99 dollár

bakey cam mi9

Bakeey kameralencse-védő mindhárom színben Xiaomi Mi 9T családhoz – 2,69 dollár


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: