Bár a telefon hónapok óta a piacon van, az eladások egyre csak nőnek!

A legfrissebb információk szerint az első negyedévben 4 millió darab Note 7 talált gazdára, ehhez képest mostanra (tehát még májusban) elérték a 10 milllió készüléket, vagyis nagyjából másfél hónap alat további hat millió telefont talált gazdára csak a Note 7-es sorozatból. Egyéb iránt ebben a családban van két olyan készülék, ami számunkra ismeretlen, pontosabban élőben nem sok esély van rá, hogy találkozzunk velük. Az egyik a Redmi Note 7S, amiből kimaradt a hátsó 48 megapixeles kamera, a másik a Redmi Note 7 Pro, amiben viszont erősebb lapkakészlet, a Snapdragon 675 dolgozik. Vagyis ezek a készülékek jelentik a teljes Note 7 családot, ezekből összesen került értékesítésre ez a rengeteg termék.

redmi note 7 1

Természetesen a magunk részéről ezen egyáltalán nem lepődtünk meg, mivel lehetőségünk nyílt kipróbálni a Note 7 128 GB-os verzióját, ami nálunk is bizonyította, hogy kategóriájában szinte verhetetlen készülék. Csak így tovább, várjuk a Redmi K20 és K20 Pro telefonok bemutatkozását!

A jelenlegi legjobb Xiaomi Redmi Note 7 ajánlatok:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: