Az élmény akkor örök, ha mi is rajta vagyunk. Ebben (is) segít a BlitzWolf kiegészítője.

bw bs3 1

Fiatal koromban az számított csodának, ha egy telefonhoz kamera volt, ha már bele is volt építve, nem tértünk magunkhoz. Aztán ezek a hátlapi kamerák egyre inkább alkalmasak lettek fotózásra is, viszont időközben felmerült egy új igény: hogy úgy készíthessünk képet az eszközzel, hogy mi is rajta legyünk.

Ez nyilván megoldható a hátlapi kamerával is, de ha nem látjuk, mi van a kijelzőn, akkor erősen nehézkes dolog. Ennek kényelmesebbé tételére a gyártók egy második képalkotó integrálása mellett döntöttek, amit a készülék előlapjára helyeztek el, ez lett az előlapi kamera, amellyel könnyedén készíthetünk magunkról fotókat.

selfie summer

Ennek aztán az évek során akkora hagyománya lett, hogy önálló fogalom lett belőle: a szelfi (selfie). Ez tehát lényegében egy saját magunkról készített fotót jelent. Igen ám, de hiába került a kamera, amely bár kétségtelenül sokat dobott a kényelmen, az továbbra is probléma, hogy ahhoz, hogy az előlapi kamerát megfelelő látószögbe helyezzük, viszonylag távolra kell tartanunk magunktól a készüléket, tehát nyújtott karral tudjuk elvégezni a művelet, pláne ha szeretnék, hogy más valaki is a képre férjen.

Erre a problémakörre születtek meg a szelfibotok, amelyeket lényegében a karunk meghosszabbításaként használhatjuk, segítségükkel könnyedén eltarthatjuk magunktól a telefont olyan távolságba, hogy az megfelelő legyen, az elsütőgombnak köszönhetően pedig a fotólövés is kényelmes. A tudást tekintve erős a szórás, ezért vételárban is csak a csillagos ég a határ, de nem biztos, hogy egyből a legdrágábbra kell rámennünk, hiszen könnyen lehet, hogy egy olcsóbb megoldás is bőven kiszolgálja az igényeinket. Erre mutatunk most példát:

BlitzWolf BW-BS3 teleszkópos bluetooth szelfibot és állvány

Doboz, külső, használat

bw bs3 2

A BlitzWolf e terméke egy alapvetően fehér, hosszúkás dobozban érkezett, némi zöld betéttel. A grafika meglehetősen letisztult, az előlapon a típusszám látható, míg a hátoldalon megjelennek a legfontosabb tulajdonságok és specifikációs adatok.

bw bs3 3

A csomagolást kibontva hamar előbukkant annak tartalma, amely magából a selfie-botból, egy töltőkábelből, egy felhasználói kézikönyvből és két darab kontaktkártyából áll. Talán még egy hordozószütyőt szívesen láttunk volna a pakkban, de ez a hiányosság megbocsájtható azért az árért, amibe a termék kerül (erről majd később).

bw bs3 4

A gyártó eme megoldása összecsukva mindössze 165 mm hosszú (akár zsebben elfér), kinyitva ez a távolság 600 mm-re növekszik. Tömege mindössze 148 gramm. Az alumíniumból és  műanyagból (helyenként gumírozott) kialakított szerkezet természetesen ellenáll a rozsdának, így ha szakadó esőben támadna kedvünk megörökíteni a pillanatot szerelmünk társaságában, nem kell aggódnunk, hogy másnap reggel nem fog kinyílni a teleszkóp.

bw bs3 5

A bölcső masszívan tartja a telefont, az állítócsavarnak köszönhetően pedig a dőlésszög is paraméterezhető. A rögzítőfül természetesen állítható, a 3,5-6 hüvelyk körüli telefonokat gond nélkül képes befogadni (minimum 55 m, maximum 85 mm lehet az eszköz szélessége). Bluetooth kapcsolaton keresztül a legtöbb IOS és Android operációs rendszert futtató telefonnal használható.

bw bs3 6

A BW-BS3 különlegessége a 3 az 1-ben kialakítás, ugyanis esetében nem csak egy egyszerű szelfibotról beszélhetünk. Természetesen a megszokott használati módozat adott, de a fogantyú rész három irányba kihajtható, így támasztékként használható, melynek eredményeként máris elérhető az asztali állvány, illetve a teleszkópot kihúzva az állvány funkció (a talpak gumírozottak, így stabilan fogják a felületet). Magyarán mondva a BlitzWolf BW-BS3 nem csak szelfifotózásra, hanem hagyományos fotózásra is alkalmas. A lehetőségek tárháza igen széles, mivel a selfiebot feje 360 ​​fokkal elforgatható, a telefont rögzítő bilincs pedig bilincs pedig 203 fokos tartományban dönthető, mozgatható.

bw bs3 7

A másik érdekesség a kivehető bluetooth távirányító: a vezérlő a pálcáról elválasztható, így gyakorlatilag egy hordozható távirányítóvá alakítható. Csak állítsuk be az állványt, csúsztassuk ki a vezérlőt, és akár több méteres távolságból is elsüthetjük a telefon kameráját. A bluetooth távvezérlő könnyen működtethető, csak párosítanunk kell a telefonnal, és már mehet is a móka. A beépített 65 mAh-s újratölthető akkumulátor akár 50000 szelfi elkészítésére képes energiát szolgáltatni.

bw bs3 8

A rajta elhelyezett állapotjelző LED töltés közben pirosan világít, csatlakoztatásra kész módban pedig kéken villog. Ha a kapcsolat létrejött, a villogás megszűnik és folyamatos kék fényre vált. A vezérlő Honor 8 és Huawei P9 Lite modellekhez problémamentesen, villámgyorsan csatlakozott, a kapcsolat stabil volt még méterekről is. Szelfibotként használva a BW-BS3-at a markolat stabil, de gumiréteg csak a talpakra került, a markolat többi része műanyag, ami egy forró nyári napon egy izzadt tenyérben némileg csúszósabbá válhat.

bw bs3 9

A telefont tartó bilincs viszont a kontakt területen végig el van látva gumiréteggel, így a készülékházat stabilan tartja. A vezérlő bölcsőjét úgy helyezték el a markolaton, hogy az kézre áll, hüvelykujjal kényelmesen elérjük. A nyomáspont is ideális, nem túl könnyű és nem is túl nehéz benyomni a gombot, melynek sikerességét kattanás is jelzi.

Specifikáció:

 Márka:  BlitzWolf
 Modell:  BW-BS3
 Tömeg:  148 g
 Maximális hossz  600 mm
 Bölcső átmérője:  55 mm ~ 85 mm ± 2 mm (a legtöbb 3,5-6 hüvelykes okostelefonhoz)
 Bölcső forgása:  203 fok vertikális, 360 fok vízszintes
 Kameravezérlés:  Bluetooth távvezérlő
 Akkumulátor-kapacitás:  65 mAh (Li-polimer, töltés microUSB porton keresztül)
 Bluetooth:  3.0
 Méretek:  46 mm × 198 mm × 27 mm
  Hitelesítések:  FCC, CE, ROHS

Vélemény és ár

A BlitzWolf BW-BS3 egy igen megnyerő kellék benyomását kelti, tulajdonságainál már csak egy dolog kellemesebb: az ára. Vélhetően a 19 dolláros ár sem taszítana minket adósságba, de a 30BS3 kuponkód használatával a Banggood áruházban most mindössze 14 dollárért kaparintatjuk meg, ami valamivel több, mint 4000 forintot jelent. Ne feledjük el, ezért az összegért nem csak egy hagyományos szelfibottal leszünk gazdagabbak, hanem egy olyan fotóállvánnyal is, amit az eltávolítható bluetooth-os vezérlőnek köszönhetően többméteres távolságból is távirányíthatunk. Használata kényelmes, és mivel összecsukható, kellően kompakt és mobil, mindig nálunk lehet. Nélkülözhetetlen kellék egész évben, de nyáron különösen! A normál szállítás ingyenes, de érdemes elgondolkodni a Priority Direct Mail opción 1,44 dollárért, melyért cserébe nyomkövetési számot és 6-14 napos beérkezési időt kapunk.

A termék megvásárlásához kattints ide:

BlitzWolf BW-BS3 teleszkópos bluetooth szelfibot és állvány

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!

bw bs3 final

A szerző értékelése

{REVIEW}

label=Overall

decimal=0

max=5

Dizájn=4

Képességek=5

Anyaghasználat=4

Körítés=3

Ár=5

{/REVIEW}


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: