A Redmi új telefonjai nem kapnak Global verziót, így azok maradnak a Nagy Fal mögött.

Redmi K20 01

Nemrég leplezték le a Xiaomi égisze alól kivált Redmi két új telefonját – erről itt olvashattatok – amik oda-vissza kenterbe verik a többi gyártó készülékét ár/érték arányban. Már a bemutató pillanatában megindultak a találgatások, mikor is lehet majd megvenni belőlük a nemzetközi verziót, ami már támogatja a B20-as szabványt, és a Google teljes szolgáltatási palettája megtalálható rajta. Nos, úgy fest, hogy Kínán kívül senki nem használ majd Redmi K20 (Pro) készüléket, mivel belpiacra szánta a gyártó. Viszont elkeseredni nem érdemes, jönni fognak, csak nem Redmi néven, hanem az anyavállalat  égisze alatt. A lépés kicsit furcsának hat elsőre, de a Xiaomi márka most próbálja (sikeresen) meghódítani európát, még egy “új” márkával maguk ellen dolgoznának. Így kissé érdekes módon itthon is, és a kínai webáruházakban majd Xiaomi Mi 9 T és Xiaomi Mi 9 T Pro néven fogjuk (valószínűleg) megvásárolni majd. Erről a sejtésről tesz tanúbizonyságot az alábbi kép is, ahol a Mi 9 és a Mi 9 SE között láthatunk egy új mobilt, amin nincs notch, tehát hasonlíthat a K20-hoz, vagy akár teljesen meg is egyezhet vele.

Redmi K20 x

Hogy még egy csavar legyen az egész történetben, az indiai piacon pedig az eredeti telefon a Poco F2 és a Poco F2 Pro néven jelenhet meg. Lesz itt kavarodás bőven, vásárlás előtt alaposan át kell nézni majd mindent, hogy a megfelelő terméket kaphassuk majd kézbe. Bár mindegy is milyen néven kerülnek a piacra, ez a telefon sokak – köztük az enyém is – lehet majd.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: