Bemutattuk már nektek a Lenovo Z6 Lite és Z6 Pro modelleket, valamint a Z6 Pro 5G-t is, de a család tovább bővül.

Lenovo Z6 01

Ezen a héten – pontosan július 4-én – mutatja be a kínai vállalat a Z6-ot. A kiszivárgott információk alapján 6,39 hüvelykes OLED kijelzőt kapunk (120 Hz-es képfrissítéssel és HDR10-támogatással) vízcsepp-noccsal, az előlap/test aránya pedig 93,1%-os lesz. A meghajtásról a Snapdragon 730 rendszerchip (2 x Cortex-A76  -Kryo 470- 2,2 GHz, 6 x Cortex-A55 – Kryo 470- 1,8 GHz) gondoskodik, mellé az Adreno 618-as grafikus meghajtó került, a memória és tárhely mérete egyelőre ismeretlen. Akkumulátorból 4000 mAh-ás telepet sejtenek, ami támogatja a 15W-os gyorstöltést is. A hátlapra tripla kamera kerülhet, a 24 megapixeles Sony IMX576 mellé egy 8 megapixeles telefotó és egy 5 megapixeles mélységszenzor kaphat helyet.

Lenovo Z6 02

Sajnos többet egyelőre nem tudni sem a felszereltségről, sem a megjelenés idejéről. Az induló ár is kérdéses, de a Lenovo a Z6 Pro és a Z6 Lite esetében is meglehetősen agresszív, számunkra kedvező árazást alkalmazott, így a Z6 kapcsán is bízhatunk “a jó gyakorlatban”.

Amint többet tudunk, frissítjük a cikket, és mutatjuk azonnal, ha valamelyik áruházban elérhető.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: