A Doogee telefonjai mindig jó árcédulát szoktak kapni, legnagyobb örömünkre újabb verhetetlen ajánlat érkezett tőlük!

A nyár elejének egyik legjobb ár-teljesítmény aránnyal rendelkező mobilja volt a Doogee N10, de a most bemutatkozó új telefon, ha lehet, még ennél is tökéletesebb választás!

A Doogee N20 a mai trendeknek megfelelően már négy kamerát kínál, ezek közül három hátul, egy pedig elől kapott helyet. A kijelző hatalmas, 6,3 colos, felbontása FHD+, vagyis 2280 x 1080 pixel felbontású. A képet csak egy apró, a szelfikamerát rejtő csepp alakú kamerasziget töri meg, így a teljes kijelzős élmény szinte zavartalan.

A készülék lelke a modern Helio P23-as központi egység, amiben nyolcmagos processzor dolgozik. Nem lesz hiány memóriában sem, a 4 GB memóriát és 64 GB beépített tárat találunk. Azt gondolom, hogy ez a kapacitás manapság mindenre elég lesz, sőt, a következő néhány évben sem lesz probléma a sebességgel.

A hardver tehát hozza amit kell, de a legérdekesebb mégis a hátlap, ahol három kamera dolgozik. A 16 megapixeles főkamera mellé két 8 megapixeles egységet kapunk, ráadásul nem maradt ki a rázkódáscsökkentés sem. A 16 megapixeles kamera fel van vértezve mesterséges intelligencia támogatással is. Az egyik 8 megapixeles egység a tökéletes mélységelmosásért felel, míg a másik egy ultra széles látószögű fényképező, ami a 130 fokos látószögnek hála ideális lehet beltéri fényképek készítéséhez. Az előlapon található szelfi egység 16 megapixeles.

A telefon természetesen az egyéb képességek terén is kimagaslót nyújt az áráért, megkapjuk a szokásos szenzorokat, a wifit és a Bluetooth kapcsolatot, navigációhoz pedig a GPS támogatást. Kiemelendő még az átlag feletti akkumulátor, aminek kapacitása 4350 mAh. Természetesen nem maradt ki a B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása sem, így Magyarországon is mindenhol használható a 4G mobilhálózat, ahol erre a lefedettség lehetőséget nyújt.

A telefonnak jelenleg zajlik a bevezető akciója, amiben 99,99 dollárért, vagyis 29 800 forintért tehetjük kosárba. Ezen az áron már csak nagyjából 100 készülék eladó, utána az ár 35 800 forintra emelkedik. Persze még ez is nagyon kedvező, de miért ne használjuk ki az alacsonyabb árat!?

A három színben megvásárolható telefon szállítása szeptember 10-én kezdődik, a vámmentes EU Priority Line szállítás költsége 1100 forint.

A bevezető akció részleteit itt találod:

Doogee N20 bevezető akció

Itt tudod megvenni:

Doogee N20 – tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: