Még csak most jelent meg a OnePlus 7T, máris jönnek az infók az új telefonról.

OnePlus8 01

Jócskán odébb van még a telefon következő verziójának a bemutatása – erre több, mint fél évet várnunk kell – de máris vannak szivárogtatások arról, hogy mit kapunk majd. A koncepcióképek az eddig kiszivárgott technikai infókon alapulnak, amiket az OnLeaks tett közzé, partnerük ezúttal a CashKaro volt. A telefon mérete 160,2 x 72,9 x 8,1 milliméter lesz, a kijelző 6,5” körüli átlóval rendelkezik majd. A panel természetesen AMOLED, ez alá kerül majd az ujjlenyomat-olvasó. A képfrissítése 90 Hz lesz, mivel a gyártó már korábban kijelentette, hogy minden jövőbeni telefonjuk ilyen frissítési rátával fog dolgozni. Ami még szembeötlő a mobilnál, hogy itt az előlapi kamera nem egy notch-ba kerül, hanem a bal felső sarokban egy kör alakú kivágásban a kijelzőn. Ez a Samsungtól lehet ismerős, kissé esztétikusabb megoldásnak tűnik a szenzorsziget helyett. A hátlapon ugyanúgy három kameramodul kap helyet, mint a 7T, de itt a vízszintes elhelyezést függőleges váltotta fel.

OnePlus8 02

A OnePlus 8 jobb oldalon egy bekapcsoló gombot és az Alert slidert (riasztási csúszka?) találunk, míg míg a hangerőszabályzó a bal oldalra került. A SIM tálca alulra került, ahol az USB Type-C csatlakozó is pihen. Ezek mellett lesz az alsó hangszóró, amely már inkább egy résre hasonlít, szemben a korábbi rácsos megoldáshoz.  A további (lehetséges) specifikációk között találjuk a vezeték nélküli töltést, ennek teljesítménye azonban nem ismert. Ami borítékolható, hogy a Snapdragon 865 fog benne dolgozni, tekintélyes méretű memóriával és háttértárral. A OnePlus 8-nak készül egy Pro verziója is, de arról még ennyi információ sincs, konkrétan semmi. A tippek szerint annál a készüléknél nem elképzelhetetlen a négy hátlapi kamera és a pop-up előlapi kamera sem.

OnePlus8 03

Forrás: Gizmochina

Ezek közül az információk közül azonban semmit nem szabad készpénznek venni, elvégre még messze van a bemutató, bármi változhat. Azonban a legfrissebb modell – az OnePlus 7T – már előrendelhető a Gearbest oldalán, ahol egy jókora akció keretében a 8/128 GB-os verzió 589,99 dollár (~184 000 Ft) ellenében megvásárolható. Az ajánlatért kattints a linkre:

OnePlus 7T 8 GB RAM / 128 GB ROM


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: