Újabb piacra lép be a kínai vállalat, amit eddig az Kindle uralt.

Xiaomi ebook 01

A webáruház a vártnál egy nappal hamarabb – azaz ma – felvette a kínálatába a kínai vállalat új termékét, amely közösségi finanszírozással valósult meg. Természetesen e-ink kijelzővel érkezik, amely 212 ppi felbontással bír – a mérete 6″ lett, és egy LED olvasólámpát is beépítettek, hogy éjszaka is lehessen olvasni – akár a szabadban, akár fedett helyen. A Xiaomi eBook Readert egy Allwinner négymagos processzor hajtja, amely 1,8 GHz-es órajelen fut, mellé kapunk 1 GB RAM-ot, és 16 GB belső tárhelyet. A készülék az Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtatja, amiből nem hiányozhat a különféle tartalmak támogatása, úgymint a könyvek, a web alapú művek és a kiváló minőségű képregények, így támogatja a txt fájlokat, az EPUB-ot, a PDF-fájlokat, valamint a többi fájlkiterjesztést.

Xiaomi ebook 02

Az akkumulátor 1800 mAh-os lett, a töltés egy USB Type-C csatlakozóval történik, amely a vállalat állítása szerint több hét készenléti időt kínál egyetlen töltéssel, hála a kis energiaigényű e-ink kijelzőnek. A termék pontos méretét egyelőre homály fedi, a tömege viszont ismert, 178 gramm. A termék első körben a Banggood-on vásárolható meg – a kínai belpiacos árnál drágábban – 130 $-ért (~ 40 000 Ft), az EU Priority Line szállítás pedig 3,67$-t (~ 1000 Ft) kóstál. A kiszállítást jövő hét végén kezdik meg, de ha szeretnél elsők között szert tenni egy Xiaomi féle e-book olvasóra, kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Duokan e-book reader


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: