A Telenornál három napig ingyen telefonálhatunk vagy neztezhetünk, a Telekom pedig ajándékokat sorsol keddenként.

Szolgaltato 01

A Telenornál a csütörtökön indult akció keretében a lakossági és kisvállalkozói előfizetéssel rendelkező számlás és kártyás ügyfelei a karácsonyi akció keretében most három napig ingyen telefonálhatnak belföldön, vagy három napon át korlátlanul mobil internetezhetnek. Az aktív időszakot mi magunk választhatjuk ki, így a nekünk legmegfelelőbb időszakban tudjuk ezt az ajándékot kihasználni. Az aktiválást 2019. december 23-ig lehet kérni, és a korlátlan belföldi beszélgetést vagy mobilnetet az aktiválást követően a 3. nap éjfélig használhatod. A szolgáltatás igénybevételéhez kattints a Telenor honlapjára, és a telefonszám megadása után érkezik is a megerősítő kód, utána már lehet használni a kedvezményt!

Szolgaltato 02

A Telekom Kapcsolat program karácsony néven hirdeti saját játékát, és minden kedden lehet játszani. A következő forduló november 26-án lesz, ott az alábbi ajándékokért lehet játszani: Hervis kupon cipőre és ruházati termékekre – 1 500 Ft értékben –, Harry Potter magazin kupon, Gazdálkodj okosan társasjáték, Líra kupon – 2 000 Ft értékben – valamint Frei kávézó kupon – 700 Ft értékben. A részletek, és a regisztráció a Telekom honjapján érhetőek el.Itt érdemes résen lenni, amennyiben nyertünk, mivel a kuponoknak lejárati idejük van. Amennyiben regisztrálsz, és nyersz, e-mailben értesítenek a részletekről.

Szolgaltato 03

A Vodafonenál nem találtam semmilyen karácsonyi nyereményjátékot, így ők (egyelőre) kimaradnak a jóból. Bár nem elképzelhetetlen, hogy ők még csak most jönnek majd saját ajándékukkal az előfizetőiknek.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: