Az Amazfit első CES-es jelenléte alkalmából igen kitett magáért, sorra mutatja be az új eszközeit.

AmazfitTWS 01

Rendszeres olvasóink emlékezhetnek, hogy december közepén jelent meg egy cikkünk – amit itt olvashatsz – ebben azt találgattuk, miféle eszközöket jelent be az Amazfit. Nos, lassan minden kiderül, már írtunk az új okosóráról, a T-Rex-ről, majd a HomeStudio-ról , most jöjjön harmadik termék(páros), a vezeték-nélküli fülhallgatók duója, ami a korábbi poszter szerint az utolsó nagy dobásuk, ezek az Amazfit PowerBuds és az Amazfit ZenBuds nevet kapták. Elsőre viccesnek tűnhet a névadás (Power és Zen), de megvan az okuk, hogy ez lett a termékek megnevezése. Míg a PowerBuds beépített pulzusmérővel rendelkezik – amely figyelemmel kísér edzés közben – addig a ZenBuds segít a jó alvásban.

Amazfit PowerBuds

AmazfitTWS 02

Ez a termék kifejezetten a sportos életmódot folytató felhasználóknak készült. A tömege mindössze 6 gramm, és mágneses fülhoroggal (+1 gramm) érkezik, amivel sportosabb megjelenést kapott, illetve stabil rögzítést biztosít a fülben. Viszont a legfontosabb tulajdonsága mégis az, hogy valós időben képes monitorozni a pulzust a beépített Huami PPG pulzusmérővel. A hangzás is fontos szempont egy fülhallgatónál, ezért a gyártó a Motion Beat móddal turbózta fel, hogy a hangok tisztán szólaljanak meg a hallójáratunkban. Mindkét fülhallgató támogatja az érintéssel történő vezérlést, amivel a hívásokat tudjuk kezelni, a zenét vezérelni, de a Google Assistant-ot/Siri-t is előcsalogathatjuk. Emellett támogatja az ENC zajcsökkentést, és a hangot feljavító Thru módot is. A vállalat szerint az Amazfit PowerBuds egyetlen feltöltéssel akár 8 órás üzemidőt is elérhet, amit a töltőkokkal akár 24 órára is kitolhatunk.

A típus ára 99,99$ (~30 000 Ft) lesz, az értékesítés várhatóan februárban indul majd.

Amazfit ZenBuds

AmazfitTWS 03

Ez a TWS füles állítólag csökkenti a minket érő stresszt, és segít éjszaka jobban aludni. A kialakítása megakadályozza a zajok fülbe jutását, amit a Knowles kiegyensúlyozott armatúrája támogat meg. Állítólag intelligens interferenciával rendelkezik, amely megteremti a „megfelelő környezetet, és alvásra ösztönző – nyugtató hangokat generál”. Automatikusan felismeri, mikor alszol el, és kikapcsolja a zenét – de önmagát nem – és méri a pulzust, figyeli a testhelyzetet és a mozgásadatokat. Az üzemideje 12 óra, ami magában foglal háromórányi zenelejátszást és alváskövetést. A töltőtokkal a használati idő akár plusz 84 órát biztosít – azaz 8 nyugodt éjszakára számíthatunk egy feltöltéssel. A ZenBuds árát, illetve a megjelenésének idejét is homály fedi, ami azt sejteti, hogy később kerül piacra, mint a PowerBuds.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: