Hazánkban is egyre többen használnak menetrögzítő kamerát, most egy kis kiegészítőt mutatnék be nektek hozzá.

Xiaomi70maiGPS 01

A címből is kiderült, hogy ez a GPS modul csak a Xiaomi kameráihoz használható, abból is csak a 70mai Dash Cam Pro és Lite verzióhoz. Egyéb termékekkel nem működik, viszont ezeknél lehetőségünk van szinkronizálni a dátumot és az időt, valamint naplózni a GPS koordinátákat a dash cammal felvett videókhoz. Ezek később jól jöhetnek több okból is. A kinézetéről nem lehet sok mindent elmondani, egy fekete téglatest, aminek az alján találjuk a csatlakozót – amivel a kamerához csatlakoztatható, pontosabban annak hátuljához. A mérete csupán 8 × 6 ×3 centiméteres, a tömege 200 gramm, anyaga műanyag. Energiát nem kell külön biztosítani neki, azt a kamerán keresztül veszi fel. A rögzítése egyszerű, a csomagban található kétoldalú ragasztóval lehet a szélvédőhöz rögzíteni, így pillanatok alatt felhelyezhető.

Xiaomi70maiGPS 02

Aki rendelkezik a korábban is említett kamerák egyikével – Dash Cam Pro vagy Dash Cam Lite – annak érdemes lehet beszerezni egy ilyen kis kiegészítőt. Az ára sem vészes, angol raktárból most 16,89 $ (~ 5 000 Ft) ellenében megvásárolható, a szállítása pedig ingyenes.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

GPS Module MiDrive D03 for 70mai Dash Cam Pro and Lite


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: