A vállalat állítólag február 11-én mutatja be az ár/érték bajnok sorozat új generációját Indiában.

Redmi9 01

Már nem is emlékszem, mikor volt a Redmi 8 bemutatója, a feledés homályába vész az a távoli időpont… Ami pontosan 2019 szeptemberében történt, így tényleg régi modellről beszélünk. Erre jutottak a Xiaomi Redmi emberei is, amikor eldöntötték, hogy idén februárban el kell indítani a következő sorozatot. Egyelőre nem tudni, hogy a Redmi 9A, a 9, esetleg a Note 9 (szinte kizárt, hogy ez a változat) érkezik, azonban az indiai részleg szerint erőből február 11-én nem lesz hiány.

Redmi9 02

Ugyan nem sokat tudni az új jövevényről, az azonban biztos, hogy a hátlapon már két kamera pihen – melyből a második egység a mélység-élességért felel. Így ebben a tekintetben az esélyes a 9A modell, az akkumulátor mérete 5000 mAh-ás lesz, míg a meghajtásért a MediaTek Helio G70 lapkakészlet felel. A kijelző 6,6”-ra hízik, alapkiszerelésben pedig nem elképzelhetetlen a 4 GB memória és a 64 GB tárhely. Mivel a korábbi években a Redmi széria „sima” verziója és az A modell nem sokban tért el egymástól, így esélyes, hogy idén sem lesz sok különbség köztük – általában a kamerák száma szokott kevesebb lenni az „A” variánsnál.

Redmi9 03

A bemutató napján még egy termék bemutatásra kerül majd. A „kedvcsináló” kép ugyan nem sokat árul el, mi lesz a az érkező termék, azonban a #MorePowerToRedmi feliratból sejthetjük, hogy egy új powerbankról lehet szó. Hamarosan – ha máskor nem, a bemutató napján – mindent megtudunk.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: