A Redmi K30 Pro Zoom Edition, a Redmi Note 9 és a Redmi 10X 4G modellnevekre bukkantak az XDA Developers tagjai.

Hamarosan debütál Kínában a Redmi K30 Pro. A telefont bemutattuk részletesen itt. Az előlapi kamera motorosan ugrik elő a házból, a meghajtásról a Snapdragon 865 gondoskodik majd, illetve a teszteken 8 GB memóriával volt szerelve a mobil. A hátlapon négy kamera kap majd helyet, az elsődleges szenzor 64 megapixeles felbontású lesz. A telep mérete 4 700 mAh, amely támogatja a 33 W-os gyors töltést. A Redmi K30 Pro Zoom Edition-ról viszont még ennyit se tudni. A név alapján valószínűsíthető, hogy a kamerákhoz nyúltak hozzá, amelybe (nagyobb) optikai zoom kerül majd.

Redmi9 01

A Xiaomi India már elejtett néhány megjegyzést arról, hogy hamarosan érkezik a Redmi Note 9. A gyártó által bemutatott teaser azt sugallja, hogy a hátlapon fognak spórolni, ott elhagyják a Gorilla Glass borítást. Az USB Type-C port és a 3,5 mm-es csatlakozók adottak lesznek, az egyéb specifikációkról azonban semmit nem tudni.

A Redmi 10X 4G is egy teljesen új eszköznek tűnik. Korábban is voltak X végződésű mobilok (Note 4X, Mi 6X, Mi 5X) de ezek egy jó ideje nincsenek már a kínálatban. A Redmi 10X 4G becenév azt sugallja, hogy lehetséges, a telefonból lesz egy 5G-s verzió is. A 10X pedig akár a a telefon nagyítási képességeire utalhat – bár hogy ez optikai/digitális/hibrid lenne, azt homály fedi.

Mint látszik – a kialakult helyzet ellenére – sem állt le a gyártó a fejlesztésekkel, gőzerővel készülnek az újabb modellek. Természetesen amint megtudunk bármit ezekről (vagy bármilyen más variánsról), beszámolunk róla.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: