Mindig is fontos volt az egészséges táplálkozás, amiben egy turmixgép is segítségünkre lehet – és ha megoldható, miért ne Xiaomi legyen?

Minden háztartás egyik kötelező eleme egy turmixgép. Na nem csak azért, hogy friss turmixot készítsünk magunknak, de azért is jól jöhet, hogy például a csonthéjasokat ledaráljuk – ha olyanhoz támad kedvünk. Kisgyerekeseknek pedig szinte kötelező darab, hogy a csöppségnek bármikor csinálhassunk finom és friss papit. A picúr egészsége miatt sem kell aggódni, mivel a pohár PBA mentes, így káros anyagokat – a gép által – nem kap.

A turmixgép maga 30 x 24 x 24 centiméteres, míg a tömege 2 250 gramm – nem egy pillekönnyű darab. Természetesen két részből áll, ahogy minden ilyen szerkezet. Az alsó rész, maga a test rejti a 700 W teljesítményű szénkefe nélküli motort, amely 22 000 RPM-mel képes forogni. A teljesítményt egy mechanikus kapcsolóval lehet szabályozni és háromféle módban használható a szerkezet. A Pulse módban pulzálóan forognak a pengék, az 1-es módban gyümölcsöket, zöldségeket lehet turmixolni, míg a 2-es mód a magvak felaprítására szolgál. A pengék, mivel nagy igénybevételnek vannak kitéve, rozsdamentes acélból készültek, amelyek állják a “gyűrődést” és a korrózió-mentesség is garantált. Az ilyen konyhai eszközök nem a csendes üzemmódjukról híresek, és ez ellen senki nem tud mit tenni, ez is 88 dB-lel dolgozik, de kibírható.

A keverőedény űrtartalmára nem lehet panasz, hiszen 900 milliliteres, és amint említettem PBA mentes, ami fontos tényező. A keverőtál mosogatógépben is mosható, de ha nem akarunk ezzel bajlódni/sürgősen kellene újra, akkor a Pulse mód kiválasztásával öntisztítást is végrehajthat a szerkezet.

LeírásMárka: JIMMY (Xiaomi ökoszisztéma része)

Modell: B32

Alapvető információkFeszültség: 220 – 240 V

Teljesítmény: 700 W

Motor: szénkefe nélküli

Zaj: 88 dB

Motor fordulatszáma: 22 000 rpm

Pengék száma: négypengés

Pengék anyaga: rozsdamentes acél

Keverőpohár: PBA mentes

Méretek és tömegTermék mérete: 30 x 24 x 24 centiméter

Termék tömege: 2 250 gramm

Csomag mérete: 31,20 x 25,20 x 28,30 centiméter

Csomag tömege: 2 800 gramm

Csomag tartalma1 x turmixgép

1 x angol nyelvű használati útmutató

1 x 600 ml-es pohár

A legjobb, hogy a gép mellé még kapunk egy zárható és hordozható műanyag poharat is. Ezzel akár munkába, akár az edzőterembe vagy sétára magunkkal vihetünk friss gyümölcslevet vagy turmixot, így nem kell lemondani a házi készítésű frissítőről. A Geekbuying oldalán, európai raktárból 62,99 $ (~21 000 Ft) ellenében vehetjük meg, a szállítás pedig ingyenes. A csomag pedig hamar a kezünkben lehet, a szállítási idő – GLS Express-sel – 2-7 munkanap alatt meg is történik.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi JIMMY B32 turmixgép


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

facebook button final

Vásárlási segédlet: