Megérkezett a TV Pro 75”-os, és a Mi TV 4A 60”-os változata.

Hazájában a legnagyobb TV gyártók között van a kínai vállalat, így nem csoda, hogy frissítette a termékpalettát, mivel szeretné megőrizni, illetve tovább javítani pozícióját. Nem aprózta el a dolgokat, egy belépőszintű- és egy komolyabb készülék is bekerült a repertoárba, az árazásuk a megszokott lett. Nézzük is őket, mit kapnak a vásárlók a pénzükért!

Mi TV Pro 75

A Pro család készülékei már a nevük hallatán is felkeltik a figyelmet. 2019 szeptemberében mutatták be a 43”-55”-65”-es modelljeiket, most itt a 75”-os változat. Anyaghasználatban sem mindennapiak, ugyanis alumínium-ötvözetből készülnek és a keskeny káva is a legfőbb jellemzők közé tartozik. Itt sincs ez másképp, a kijelző/előlap aránya 97% lett. A 4k-s panel meghajtásról egy egyedi tervezésű, 12 nanométeres FinFET technológiával gyártott lapkakészlet felel (64 bit, 4 x 1,9 GHz), amely mellé 2 GB memória és 32 GB tárhely került. Operációs rendszerből a cég saját, PatchWall nevű felületet kapta, amely számos előre telepített video streaming szolgáltatással is bír – ezeknek itthon nem sok értelme van (Tencent Video, Youku és VOD). Ezek mellett említésre méltó a Dolby Audio támogatottság, valamint a XiaoAi asszisztens, amelynek hála hangparancsokkal is vezérelhetjük a televíziót, vagy éppen más IoT-eszközökhöz is kapcsolódhatunk.

Az ára 5999 jüan (~277 000 Ft) lesz.

 Mi TV 4A 60”

Az egyik legkeresettebb szériája a Xiaominak a 4-es sorozata. Nem is meglepő, a korrekt paraméterek mellé kedvező ár szokott társulni, erre mi is felhívtuk már a figyelmeteket – elég csak a keresőbe beírni, hogy Mi TV. Eddig a legnagyobb modell az 58”-os volt, most erre kontráztak rá a mérnökök. Ebben a változatban szintén egy 4K-s panel kapott helyet (LCD), amely a megszokott módon vékony kávákkal operál. A meghajtásért egy Amlogic 64 bites processzor felel, amely mellé 2 GB memória és 16 GB tárhely társul. Ugyanúgy a cég saját fejlesztésű PatchWall operációs rendszere található a TV-ben, és a XiaoAI hangsegédje sem hiányozhat. Csatlakozók terén a megszokott repertoárral találkozunk, így például a HDMI, USB és AV ki-és bemenetek nem hiányoznak, ahogy a Dolby Audio és a DTS-HD támogatás is a tudástár részét képezi.

Az új, 60 hüvelykes Mi TV 4A ára 1 999 jüan (~94 000 Ft), amely igen barátinak mondható.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!
facebook button final

Vásárlási segédlet: