Nemcsak sterilizálhatjuk a dolgainkat ezzel a kis szerkezettel, de illatossá is varázsolja, ha úgy szeretnénk.

Ha belegondolunk, hogy a mindennapok során egyes használati tárgyaink hol jártak-keltek, bizony elgondolkozik az ember, hogy mi minden található meg a felületükön, amiknek nem kellene ott lennie. Legyen szó akár a kulcsunkról, az óránkról, a gyűrűnkről, de akár a mobilunkról is, utóbbit sokan még oda is magukkal viszik, ahová a király gyalog jár. Valljuk be, egyáltalán nem higiénikus dolog, még akkor sem, ha áttöröljük egy alkoholos törlőkendővel. Nos, az ilyen, mindennapi használati tárgyainkra kevesebb figyelmet fordítunk, pedig nem ártana kicsit többet – és itt jön képbe a BlitzWolf.

Sokféle módon lehet a nemkívánatos baktériumoktól/vírusoktól megszabadulni, ám a legnépszerűbb és leghatásosabb módja az UV-s sterilizálás. Nemhiába használják ezt az egészségügyben, személy szerint úgy gondolom, ha nekik jó, akkor nekünk is megteszi.

A szerkezetről túl sok mindent nem lehet elmondani, de azért lássuk a főbb jellemzőit. A szerkezet maga 231 x 127 x 47 milliméteres, fehér műanyag doboz, a tömege kereken 300 gramm. A külsején nem sok minden található, összesen két gomb kapott helyet az elején, ebből az egyikkel a sterilizálást lehet megkezdeni, a másik az aromaterápiás diffúzor gombja. A hátoldalán az energiaellátáshoz szükséges micro USB bemenet található – itt mondjuk egy USB Type-C jobb lenne – elvégre már a legolcsóbb telefonokban is ilyen található.

A belső rész, ahová tehetjük a sterilizálandó dolgokat 199 x 105 x 30 milliméter – így egy 6,5”-es mobil is belefér a leírás szerint. Ennek két végén kapott helyet egy-egy UV lámpa, amely 253,7 nm-en működve öli meg a baktériumokat és a vírusokat. Ez akár 99,9%-os hatékonysággal képes működni, a feladat elvégzése után pedig a doboz automatikusan kikapcsolja magát. Amennyiben szeretnénk egy kis illatot varázsolni a tárgyakra, elég csupán pár csepp illóolajat belecsepegtetni az erre kialakított kis nyílásba.

MárkaBlitzWolf
ModellBW-FUN5 UV sterilizáló készülék
Színfehér
AnyagABS + UV fény
BemenetDC 5 V/1 A
Sterilizálás teljesítménye1,5 W
Aromaterápiás diffúzor teljesítménye2 W
UV hullámhossz253,7 nm
Főbb jellemzők– 253,7 nm ultraibolya-sterilizálás, ártalmatlan és biztonságos
– Akár 99,9% -os sterilizálási arány
– Egyszerre több tárgy sterilizálása
– Aromaterápiás diffúzor
– Egygombos, egyszerű kezelés
AlkalmazásMobiltelefonokhoz, órákhoz, maszkokhoz, fogkeféhez, ékszerekhez, kulcsokhoz stb.
Belső méret199 x 105 x 30 milliméter
Méret és tömegTermék mérete: 231 x 127 x 47 milliméter

Termék tömege: 300 gramm

Csomag taralma1 x BlitzWolf BW-FUN5 UV sterilizáló készülék
1 x USB töltőkábel
1 x törlő
1 x Felhasználói kézikönyv

Persze nemcsak az elején felsorolt tárgyakat lehet ezzel tisztítani, hanem alkalmas akár az evőeszközök, akár a fogkefék csírátlanításához is. A használata tényleg gyerekjáték – elég belerakni a tárgyakat, majd elindítani, és kész is. Ráadásul a méretéből adódóan hordozható is, így bárhol – bármikor használhatjuk, akár a munkahelyünkre/nyaralásra is magunkkal vihetjük. Az ára pedig egyáltalán nem vészes, a Banggood oldalán most az akciós árat is lejjebb lehet faragni. A BGFUR525 kuponkóddal 28,79 $-t (~9 200 Ft) kérnek érte, a szállítás pedig 2,5 $-ba (~800 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-FUN5 UV sterilizáló készülék

Kuponkód: BGFUR525

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: