Kicsit kitekintek a kütyük birodalmából ebben a kis összefoglalóban, elvégre – számomra – az is fontos, hogy mi vesz körbe.

Így most semmi Android, a processzorok, memóriák, de még a Bluetooth is távol marad a következő sorokban. Vágjunk is bele, legyen rend az asztalunkon, bárhol is kelljen dolgoznunk!

Xiaomi Mijia Sign Pen és Xiaomi Mijia Metal Sign Pen

Akik régóta velünk vannak, talán emlékeznek rá, hogy erről a két tollról már írtam egy kis tesztet, amit itt olvashatsz (újra). Azóta is mindennapjaim szerves részét képezi a két toll, egyszerűen imádom őket, és bírják a strapát.

Xiaomi pen 00

Az egyszerűbb – fehér – verzió a Sign Pen néven fut, a mérete 14 x 0,9 centiméter, a tömege 18 gramm. A test rézből készült, míg a borítás polikarbonátból, így a hosszú élettartam biztosított.

A komolyabb – a Metal Sign Pen mérete ugyanakkor, a tömege viszont már 29 gramm. A test itt már eloxált alumíniumötvözetből készült.

Sajnos gyárilag csak fekete tintával vásárolható meg – ami rendkívül szépen, vékonyan fog, de utólag lehetséges a kék tinta beszerzése is. Több mint egy éve nyúzom őket, gond nélkül, így bátran ajánlom mindenkinek. A Signing Pen a BGAFF10OFF kuponnal 7,54 $ (~2 360 Ft) ellenében vásárolhatjuk meg, a szállítása 2,5 $ (~783 Ft). A Metal Sign Pen picit drágább, ezért 9,99 $-t (~3125 Ft) kérnek, ennek a szállítása viszont ingyenescseh raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mijia Sign Pen

Kuponkód: BGAFF10OFF

Xiaomi Mijia Metal Sign Pen

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Asztali fa iratrendező

Az sem árt, ha a papírjainkat és a többi cuccot, ami általában az asztalon hever szanaszét, kicsit egybe tudjuk rendezni.

Ebben ez a fából készült rendező lehet a segítségünkre. És hogy ne legyen egyszerű a dolgunk, kilenc féle kialakításban rendelhetjük meg a nekünk legjobban tetsző darabot. Választhatunk csak olyan stílusút, amelyikre papírokat helyezhetünk, de akad olyan is, amelyiket felszerelték tolltartóval, de papír zsebkendő tartóval is. A natúr fa szín pedig elég jól megy a legtöbb bútorhoz. Az árak természetesen változók, itt 11,53 $-tól 27,53 $-ig (~3 610 – 8 620 Ft) mozognak. A szállítás az ingyenestől egészen az 1,42 $-ig (~445 Ft) terjed. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Asztali fa iratrendező


Xi Feng cement asztali tolltartó

A neve mindent elárul – egyszerű, de brutális – nekem nagyon bejön.

Négy darabból áll a szett, ezek egymásba illeszthetők, ekkor a mérete 70 x 70 x 110 milliméteres. A tömegéről nincs infó, de garantálom, hogy a postás nem fog szeretni minket emiatt, ha ki kell vinnie. A tolltartó rész L alakú, ez a legnagyobb, amelyet három kis kocka egészít ki. Az egyikbe névjegykártyát, kis feljegyzést illeszthetünk be, ezen kívül a másikba tollat/ceruzát biggyeszthetünk, míg a harmadik kocka – elvégre távol-keleti országból jön – füstölő illeszthető be. Utóbbi a munkahelyen nem hinném, hogy jó ötlet, de otthon simán használható. Nem ez a legolcsóbb tolltartó – és nem is a legkönnyebb – ellenben ilyen nem hiszem, hogy sok helyen akad. Az ára 19,94 $ (~6 240 Ft), a szállítási költsége 0,79 $ (~247 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xi Feng cement asztali tolltartó


Nillkin csúszásgátló laptop állvány és egérpad

Ez is egy praktikus kiegészítő, főleg annak, aki laptoppal dolgozik.

A mérete 240 x 245 x 2,2 milliméter, tömege mindössze 124 gramm. Kihajtva használhatjuk egérpadként, azonban egy kis origamizás után ez átalakul, így megemeli a laptopunkat. Ez két okból is hasznos, egyrészt így jobban szellőzik a gép, és a hosszú munkaórák alatt sem melegedik túl. Tudom, léteznek aktív ventillátorral szerelt laptophűtők, de azok egyrészt zajosak tudnak lenni, másrészt az értékes portok számát csökkentik. A másik előnye, hogy megemeli a laptopot, így kényelmesebben tudjuk használni. Az ára nem vészes, a BGAFF10OFF kuponnal 12,71 $-t (~3 980 Ft) kérnek érte, a szállítási díja 1,78 $ (~557 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Nillkin csúszásgátló laptop állvány és egérpad

Kuponkód: BGAFF10OFF

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Essager asztali mobiltelefon/tablet tartó

Jöjjön egy picike állvány, ami a mobileszközeinket emeli magasabb, és kényelmesebb szintre.

4 – 9,7”-es képátlóval rendelkező eszközökkel kompatibilis ez az állvány, amelyre ha nincs szükség, összecsukható. Anyaga alumínium és műanyag, a talp mérete 11 x 6,7 centiméter. A magassága állítható, maximum 10,5 centiméterre nyújtható ki a kar, amely két végén egy-egy forgórész található. Az alsó, ami a talphoz kapcsolódik 90 fokban képes elfordulni, míg a felső rész, amely telefont/tabletet tartja 45 fokban forgatható. A tartó rész csúszásgátló bevonattal rendelkezik, így az eszközünk nem tud kiesni belőle. Fekete és szürke színben rendelhető, most 12,59 $ (~3 940 Ft) ellenében, a szállítása 1,62 $-ba (~507 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Essager asztali mobiltelefon/tablet tartó


Bakeey mobiltartó monitorra/laptopra

Ez csupán egy kis extra kar, amit a monitor/laptop hátuljára lehet rögzíteni, így a telefonunk mindig a képernyő mellett pihenhet.

Na ez az a cucc, aminek a méretéről semmit nem tudok mondani, csak annyit, hogy alumíniumból készült, színe ezüst. Az egész szerkezet három (vagy inkább két) részből áll, maga az állvány, amit felragasztunk, és ennek van egy kihajtható része. Ennek végén található egy mágneses rész, amelyhez a telefon hátlapjára ragasztható mágnes a párja. Ennek hála nem foglal fölösleges helyet a mobilunk az asztalon, mindig kéznél van pont a képernyő mellett. A kis kar most 10,32 $ (~3230 Ft) ellenében vásárolható meg, a cseh raktárból pedig ingyen szállítják. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Bakeey mobiltartó monitorra/laptopra

Most ennyire jutottam, de ígérem, folytatom ezt a kis sorozatot, remélem, találtok benne hasznos kütyüket.

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: