Különféle irodai kellékekből mutattam már jópárat, most ismét pár hasznos, praktikus kiegészítő jön.

Kezdem a nagyobb darabokkal, most a világításra esett a választásom, íme pár csemege ezek közül.

Pohármelegítő és lámpa egyben

Már volt szó bögremelegítőről, de az QI töltő volt egyben, ezt most a fényszórással kombinálták- így lámpafény mellett nézhetjük a gőzölgő italunkat J

A termék maga 405 x 193 x 148 milliméteres, a tömege 600 gramm. A lámpa fényereje három fokozatban állítható, természetesen LED-ek adják a fényt. A kar, ha nem használjuk, a szárba visszahajtható, de kinyitva több mint 90o-ban képes kihajlani. Az talpon kapott helyet a melegítő rész – ez üvegből van, szerencsére itt nem kell speciális pohár az ital melegítésére. Használhatunk kerámia- üvegpoharakat, de akár fém dobozt, (hőálló) műanyagot, vagy rozsdamentes acélból készült poharat is. A biztonság az ilyen termékeknél nem elhanyagolható, szerencsére ez a szerkezet is rendelkezik védelemmel. A lámpa 3 óra után kapcsolja le magát automatikusan, míg a melegítő rész 6 óra után. A termék 26,76 $-ba (~8 375 Ft) kerül, a szállítása pedig további 0,6 $ (~188 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Pohármelegítő és lámpa egyben


BASEUS T5 asztali lámpa és QI töltő egyben

Csak nem tudok elszakadni ezektől a többfunkciós kellékektől – most egy töltővel kombinált lámpa következik a sorban.

A lámparész igen mozgékonyra sikeredett, elvégre 180o-ban kihajtható, 100o-ban dönthető, és a lámpatest 180o-ban elfordítható. Szerintem ennyi lehetőség alapján mindenki megtalálja a neki legideálisabb beállítást. Három színhőmérsékletet tud a LED, ezek a hideg fehér, a meleg fehér – amit kifejezetten a gyerekeknek szánnak, és ugyan szintén meleg fehér a harmadik, ez viszont a számítógépes munkához lett beállítva. Mind a három színhez további öt fényerősséget is választhatunk, így összesen tizenötféle képpen tud fényt adni – ami bőven elegendő.

A mobilunkat – persze amennyiben csak alkalmas rá – feltölthetjük a lámpa talpába épített QI töltő segítségével. Az Apple termékeit maximum 7,5 W-tal, míg bármilyen gyártó által készített Androidos rendszert futtató mobilt maximum 10 W-tal képes energiához juttatni. Mindezt egybevetve nem is kérnek érte sokat, a BGCZBST5LE kuponnal most 46,99 $-ért (~14 700 Ft) megvásárolhatjuk, a szállítás pedig – cseh raktárbólingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BASEUS T5 asztali lámpa és QI töltő egyben

Kuponkód: BGCZBST5LE

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Lengőkaros retro lámpa

Ez már tényleg nem tud többet annál, mint ami a funkciója, azaz világít, ha úgy akarjuk.

Ez annyira emlékeztet a azokra a régi, ’80-as évekbeli lámpára, hogy csakis ezért (a retro feeling) miatt került fel a listámra. A tömege 900 gramm – nem is csoda, a legtöbb része fémből készült, a mérete a karoknak együttesen 70 centiméter, a lámpa búrája 15 x 15,5 centiméteres. Az asztalhoz – vagy más felülethez – a konzol furcsamód műanyag, de azt úgysem nagyon nézzük. Égő tekintetében E27-es foglalatú kell bele, aki szeretné még dizájnosabbá tenni a lakást, ajánlok egy modern, RGB-s LED izzót bele, hogy a retro-t ötvözzük a modernitással. A lámpa 23,99 $-ba (~7 500 Ft) kerül, a szállítása ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Lengőkaros retro lámpa


És ha már ennyi technika – és kábel – vesz minket körül mindenhol, azért az sem árt, ha ezek el vannak rendezve szépen. Filléres megoldásokkal elfelejthetjük az összevisszaságot, vagy éppen az asztal mögé becsúszó kábelt is.

TOPK kábeltartó

Ez a szilikonból készült tartó szinte bármilyen felületre rögzíthető a hátulján található kétoldalú ragasztócsíkkal.

Legyen szó fáról – fémről – üvegről – műanyagról vagy kerámiáról, biztosan ott marad, ahova ragasztottuk. Háromféle kialakítással rendelhető, a legkisebb 3 kábelt képes megtartani, míg a középső ötöt, a legnagyobb pedig hét kábellel bír el. A mérete 75/118 x 22 x 14 milliméter, míg maximum 5 milliméteres kábelt képes magába foglalni. Ez a legtöbb használatos kábelvastagságot – egyen az töltőkábel, egér/billentyűzet vagy AUX – magába tud foglalni. Az ára a méret függvényében változik, a legkisebb 3,99 $-ba (~1 250 Ft) kerül, míg a legnagyobb 4,99 $-ért (~1 560 Ft) vásárolható meg, a szállítás pedig 2,02 $-ba (~630 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

TOPK kábeltartó


Kábelrögzítő (no name)

Ez ugyan nem egy márkás darab, de nagyon hasznos tud lenni, ha a kábelek szép és diszkrét elvezetése a cél.

Színe fekete, anyaga műanyag, a mérete 25 x 29 milliméter, a lyukátmérő pedig 10 milliméter. Az alján ennek is kétoldalú ragasztó van, amivel rögzíthetjük a felülethez. A kábelek vastagságától függően többet is össze lehet fogni vele, és a kis fogaknak hála összepattintás után stabilan tartja őket. Az ára 10 darabra vonatkozik, ennyit kapunk meg 2,99 $-ért (~935 Ft), míg a szállítás további 2,09 $-ba (~654 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

10 db-os kábelrögzítő


TOPK tépőzáras kábelmenedzselő szalag

Ezt már nem kell rögzíteni semmilyen felülethez, a kábelek szabad elrendezésében tud segítségünkre lenni.

Ebből a fajtából is szereztem már be, szintén nagy hasznomra van, szeretem. A szabadon álló különféle kábeleket fogom vele össze egy csomóba, így szépen, rendezetten helyezkednek el. Mindenhez hasznos, én a koax- és internetkábeleket is ezzel fogom össze, akárcsak a munkahelyen a perifériák kábeleit. Tépőzáras, így önmagához képes odatapadni, és magunk tudjuk méretre szabni. Az árát a tekercs mérete határozza meg, a legkisebb 0,5 méter hosszú, de vehetünk 1-2-3, de akár 5 métereset is. Az árak pedig 2,99 $-tól (~935 Ft) indulnak, a legnagyobbért pedig 5,99 $-t (~1 875 Ft) kell fizetni, a szállítása 1,99 $-ba (~620 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

TOPK tépőzáras kábelmenedzselő szalag

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: