Úgy látszik taktikát vált a gyártó a legnépszerűbb aktivitásmérő frissítési ütemtervével.

MiBand4 01

Az első típusoknál évek teltek el egy-egy generációváltás közben, ezt a Mi Band 4 szakította meg. Ez volt az első alkalom, hogy csupán egy év telt el a két széria debütálása között, és úgy fest, ez lesz az új tendencia. Alig kezdődött el az év, máris szivárognak az információk az idei karperecről, amiket azért ne vegyünk készpénznek, de van (bőven) valóságalapja. Az új karperecet állítólag továbbra is a Huami gyártja majd — eddig kizárólagosan ők gyárthatták ezeket. Azonban meglepetés volt a múlt év végi bejelentés, miszerint már nincs kizárólagos megállapodás a két cég között a gyártás tekintetében. Bár meglepne, ha hirtelen elpártolna a Xiaomi a régi – és megbízható – partnerétől, amit egy új, esetleg tapasztalatlan(abb)ra cserélne. De nézzük inkább magát az eszközt, amely állítólag 1,2 hüvelykes AMOLED kijelzővel érkezik majd, és az NFC támogatás már globálisan elérhető lesz – szemben a korábbi, csak Kínában értékesített belpiacos változathoz képest.

MiBand4 02

A képeken még a Mi Band 4 szerepel

A Mi Band 4-ben az érintés nélküli fizetés csak a Mi Pay-jel volt lehetséges, de a friss infók szerint az új eszköz már más fizetési módokat (pl. Google Pay) is támogatni fog. Az árazásról is ejtettek szót, ami ismét pénztárcabarát lesz. Ha tippelni kellene, a forma nem sokat fog változni az előd(ök)höz képest, és a szilikonpánt is megmarad – így is lehet spórolni. Amit még biztosra veszek, hogy az érzékelők pontossága is javulni fog, bár erre eddig sem nagyon lehetett panasz. A Xiaomi Mi Band 5 ára Kínában 179 jüan lesz, ami nagyjából 7 800 Ft-nak felel meg.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: